MyNight Logo

Jack Black posnel priredbo pesmi “Baby One More Time”

05 · 3 · 24

Jack Black se je združil s svojim dolgoletnim glasbenim kolegom Kyleom Gassom in posnel priredbo uspešnice iz leta 1998, “…Baby One More Time,” pevke Britney Spears.

“Britney, če gledaš, te imam rad. Obožujem to pesem,” je povedal Black. O priredbi je dodal: “Zelo sva ponosna nanjo, upam, da bo všeč tudi tebi.”

 

 

Black se je tudi navdušil nad možnostjo sodelovanja s pop pevko.

 

Britney Spears

Britney Spears

 

“Tu sem! Pripravljen sem in čakam ob telefonu,” je dejal.

Sodelovanje s  superzvezdnico je malo verjetno, saj je Britney Spears že januarja na Instagramu zavrnila govorice, da dela na novem albumu.

 

Jack Black

Jack Black

 

“Da si bomo na jasnem, večina novic je lažnih,” je zapisala v svoji objavi. “Nikoli več se ne bom vrnila v glasbeno industrijo!!!”

Njen zadnji album je bil “Glory” iz leta 2016, čeprav je sodelovala tudi z Eltonom Johnom pri pesmi “Hold Me Closer” leta 2021.

Sorodna vsebina

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn je prvič javno spregovoril o koncu svoje dolgoletne zveze s Taylor Swift. V intervjuju za Sunday Times je Alwyn rekel, da razume, da so ljudje radovedni o njegovem življenju, vendar upa, da "lahko vsak sočustvuje in razume težave, ki pridejo s koncem...

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Zvezdnica Billie Eilish je v BBC-jevem podkastu "Miss me?" spregovorila o tam, kako jo je "ghostal" stari prijatelj in o osamljenosti, ki jo prinese slava. "Bil je nekdo, ki sem ga poznala leta in sva po telefonu delala načrt, da se dobiva - to je moj naslov, bodi tam...

Prihajajoči dogodki