MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

Crvena Jabuka

12. julija @ 21:00

Crvena Jabuka

🍎Po fantastičnem koncertnem letu, razprodani zagrebški Areni, enaidvajsetih koncertih ameriško-kanadske turneje in turnejah po Hrvaški, Avstraliji ter Švedski, je skupina Crvena jabuka leto 2023 zaključila s koncertom v londonskem The Clapham Grand. V 2024 so vstopili točno tam, kjer se je vse skupaj začelo, v Sarajevu.

🔥Crvena jabuka in kralj čustev, Žera leto nadaljujejo v enakem koncertnem tempu!

🎶Oboževalci skupine, ki čakajo na ta veliki koncert na odru Letnega gledališča Khislstein, točno vedo kaj lahko pričakujejo – še en nepozaben koncert stkan iz čustev in ljubezni, na katerem bodo v živo poslušali in peli najljubše uspešnice, kot so „To mi radi“, „Tamo gdje ljubav počinje“, „Zovu nas ulice“ , „Nekako s proljeća“, „Volio bih da si tu“, “Da nije ljubavi” in mnoge druge.

🙌Koncert v kranjskem amfiteatru je del pestrega Prešernega poletja. Celoten program si oglejte na 📲 https://www.visitkranj.com/izbrani-dogodki/preserno-poletje

🎫Vstopnice so na voljo preko spleta 📲 https://bit.ly/3xNYPgz, vseh Eventim prodajnih mestih, Petrol servisih in v Kranjskih hiši (Glavni trg 2).

♻️Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

📸Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

Podrobnosti

Datum:
12. julija
Čas:
21:00 - 22:00

Prizorišče

Visit Kranj
Visit Kranj
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 238 04 50