MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

Odprta kuhna se vrača v Kranj!

18. maja @ 11:00

Odprta kuhna se vrača v Kranj!

📣V soboto, 18. maja, bo Odprta kuhna zopet obiskala Gorenjsko!

🍽️Komaj čakamo, da se znova vidimo. Vesela druščina bo na vaš Glavni trg priropotala v soboto, 18. maj, in med 11. in 21. uro poskrbela za brezskrbno pohajanje med pisanimi stojnicami, zapolnjenimi z dobrotami najboljših obedovalnic daleč naokoli.

💚Oglasite se kaj, povabite še prijatelje, pokusite kaj novega in nazdravite prihajajočem poletju!

🌳Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

♻️Na dogodku se uporabljajo izključno biorazgradljivi pribor, krožnike in kozarce. Vse obiskovalce tudi naprošamo, da smeti ločujejo in jih zavržejo v za to namenjene zabojnike.

📸Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

👋Zahvaljujmo se vam za upoštevanje zgornjih navodil in priporočil v organizaciji Zavoda za turizem in kulturo Kranj in vam želimo prijeten obisk!

🚧ZAPORE CEST
Popolne zapore cest bodo potekale od 7:00 do 23:00:

Glavni trg – Prešernova ulica
Jenkova ulica;
Glavni trg – Tomšičeva ulica
Tomšičeva ulica – Glavni trg

Dodatne informacije:

Za stanovalce mestnega jedra bo določena intervencijska pot, ki bo omogočala najhitrejši in najvarnejši dostop, in sicer bo potekala na relaciji: Poštna ulica, Tavčarjeva ulica, Maistrov trg, Reginčeva ulica, Tomšičeva ulica, Glavni trg, Cesta med cerkvijo Sv. Kancijana in Prešernovim gledališčem, Tavčarjeva in Poštna ulica.

Vse prihajajoče zapore so na voljo tudi na povezavi https://ceste.kranj.si/

Dogodek organizira Zavod za turizem in kulturo Kranj v sodelovanju z Odprta kuhna.

Podrobnosti

Datum:
18. maja
Čas:
11:00 - 12:00

Prizorišče

Visit Kranj
Visit Kranj
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 238 04 50