Eni pravijo, da zato, ker imajo to v krvi. Češ, da moški niso monogama bitja.

 

 

Prosimo, nikar ne nasedajte, saj je to eden najslabših izgovorov vseh časov.

 

Strokovnjaki so to temo podrobno preučili in prišli so do spodnjih ugotovitev:

Razmišljanje tistih moških, ki se zatekajo k varanju, poteka nekako tako; Doma jih čaka popolno dekle, ki bo nekega dne postala njihova žena in mati njunih otrok. Zakaj bodo potem nekateri moški, ko se jim bo pokazala priložnost, da skočijo čez plot, to tudi storili? Zato, da bodo potešili svoje seksualne fantazije.

 

 

 

Psihologi so mnenja, da večina moških svojih skritih seksualnih želja ne deli s svojimi partnerkami, temveč iščejo »žrtev«, ki jim bo to omogočila. Hmm…? Cenjene dame, potem ste verjetno mnenja, da je to dovolj dober razlog, da svojim moškim ustrežete v postelji (kot naj tudi oni vam, se razume). Kot pribito drži, da nikoli prej ni bilo lažje najti ‘seksa za eno noč’, kot je to danes. Seveda pa velja, da če je vse vedno ‘na voljo’ in se ne bodo rabili potruditi, se bodo labilni moški včasih tudi zatekli k pregrehi in skoču čez plot (ali pa vsaj o tem sanjarili). Preprosto in enostavno: Predstavljajte si, da ste na dieti in pred vami se pojavi polna miza dobrot. Bi se ‘pregrešili’ in si privoščili vsaj en grižljaj? Zelo pomembno je tudi to, kakšna je družba vašega fanta. Če so ostali prijatelji naklonjeni varanju in to zlahka jemljejo, je velika verjetnost, da jim bo vaš fant sledil, da ne izpade ‘copata’ ampak raje kot ‘veliki frajer’ v družbi ‘frajerjev’. To je eden sicer najbolj kretenskih razlogov, vendar je pogost, zato ga tudi navajamo. Ne pozabimo pa še en zelo pomenben razlog… ‘dobri stari’ alkohol. Obstajajo moški, ki jim alkohol zamegli um in se zelo radi predajo čarom druge ženske.

 

 

Draga dekleta, upamo, da vas nismo prestrašili… Še ne vedno obstaja malo morje moških, ki ne spadajo pod opise v tem članku in prepričani smo, da boste našli ‘ta pravega’, ki  si ga zaslužite in vam bo vdan ? (če ga še niste).

MyNight