MyNight Logo

Will.i.am in Britney Spears sta objavila novo pesem “Mind Your Business”

26 · 7 · 23
williamXbritney_MindYourBusiness_CVR_IMAGE

Will.i.am iz skupine Black Eyed Peas je sodeloval z Britney Spears pri izdaji njunega novega singla “Mind Your Business”. Po poročanju Spin je ta singel že njun četrti skupni, tokrat pa sta sodelovala po več kot desetletju.
Ta singel je tudi prva pesem, ki jo je Spears izdala od njenega sodelovanja z Eltonom Johnom poleti 2022: »Hold Me Closer«.

V pesmi so hitri elektronski toni ob utripajočem trap beatu. Will.i.am je o sodelovanju povedal: »Bil sem oboževalec, prijatelj in podpornik Britney vsa leta … Podpornik, kot oseba, ki gre ven in posluša njeno glasbo – podpora kot nekdo, ki je tam, da se ji pomaga braniti v časih, ko se je borila za svojo osvoboditev. Ona je neverjetna oseba.”

 

 

Britney Spears in Will.i.am sta sodelovala že prej, njuna največja izdaja pa je bila pesem »Scream and Shout« iz leta 2012, ki si je prislužila prvo mesto na Billboardovi lestvici Dance/Electronic Songs in prejela trojno platinasto nagrado za 3 milijone prodanih izvodov v Združenih državah.

Britney Spears se počasi vrača v središče pozornosti javnosti, potem ko je novembra 2021 prenehala z dolgoletnim konservatorstvom.

Sorodna vsebina

Dua Lipa prihaja v Pulo

Dua Lipa prihaja v Pulo

Dua Lipa bo 8. in 9. junija 2024 nastopila v puljski Areni. Puljska arena bo letos gostila še nekaj velikih glasbenih imen, kot so Avril Lavigne, Simple Minds in Lenny Kravitz, iz še neuradnih virov pa je znano, da bo na najlepšem puljskem odru koncertiral tudi...

Dua Lipa: Javnost ne želi “pametnih” pop zvezd

Dua Lipa: Javnost ne želi “pametnih” pop zvezd

Dua Lipa je prepričana, da javnost ne želi, da bi bile pop zvezde "pametne" ali "politične". 28-letna pevka vztraja, da veliko bere, in poudarja, da oboževalci ne želijo videti intelektualnih zvezd. V pogovoru za revijo Rolling Stone je dejala: "Ne vem, ali ljudje...

Prihajajoči dogodki