MyNight Logo

Will.i.am in Britney Spears sta objavila novo pesem “Mind Your Business”

26 · 7 · 23
williamXbritney_MindYourBusiness_CVR_IMAGE

Will.i.am iz skupine Black Eyed Peas je sodeloval z Britney Spears pri izdaji njunega novega singla “Mind Your Business”. Po poročanju Spin je ta singel že njun četrti skupni, tokrat pa sta sodelovala po več kot desetletju.
Ta singel je tudi prva pesem, ki jo je Spears izdala od njenega sodelovanja z Eltonom Johnom poleti 2022: »Hold Me Closer«.

V pesmi so hitri elektronski toni ob utripajočem trap beatu. Will.i.am je o sodelovanju povedal: »Bil sem oboževalec, prijatelj in podpornik Britney vsa leta … Podpornik, kot oseba, ki gre ven in posluša njeno glasbo – podpora kot nekdo, ki je tam, da se ji pomaga braniti v časih, ko se je borila za svojo osvoboditev. Ona je neverjetna oseba.”

 

 

Britney Spears in Will.i.am sta sodelovala že prej, njuna največja izdaja pa je bila pesem »Scream and Shout« iz leta 2012, ki si je prislužila prvo mesto na Billboardovi lestvici Dance/Electronic Songs in prejela trojno platinasto nagrado za 3 milijone prodanih izvodov v Združenih državah.

Britney Spears se počasi vrača v središče pozornosti javnosti, potem ko je novembra 2021 prenehala z dolgoletnim konservatorstvom.

Sorodna vsebina

Ed Sheeran zadnji trenutek odpovedal koncert v Las Vegasu

Ed Sheeran zadnji trenutek odpovedal koncert v Las Vegasu

Glasno razmišljanje ni bilo v interesu Eda Sheerana v soboto zvečer, potem ko so oboževalci glasbenika zasmehovali, ker je odpovedal svoj koncert v Las Vegasu na stadionu Allegiant manj kot uro pred načrtovanim začetkom predstave. "Ne morem verjeti, da to pišem,...

Ed Sheeran na koncertu v Detroitu presenetil oboževalce

Ed Sheeran na koncertu v Detroitu presenetil oboževalce

Ustvarjalec uspešnic "Shape of You", ki ga je za rapanje kot majhnega otroka navdihnila legenda hip-hopa in je od takrat z njim nekajkrat sodeloval, je v duetu z Eminemom - čigar pravo ime je Marshall Bruce Mathers III - nastopil v pesmi "Lose Yourself" in "Stan". V...

Taylor Swift ponovno podrla nov rekord

Taylor Swift ponovno podrla nov rekord

Taylor Swift je pretrgala izenačenje z Barbro Streisand in ima trenutno štiri plošče med prvimi desetimi na lestvici Billboard 200 albumov. Swift je ponovno dosegla vrh Billboardove lestvice 200 albumov, poroča Billboard. Njen 12. LP album, ki je bil na prvem mestu –...

Prihajajoči dogodki