MyNight Logo

Tom DeLonge si ni mislil, da se bo vrnil k glasbi

22 · 9 · 23
blink 182

Tom DeLonge si ni mislil, da se bo vrnil k glasbi, dokler Marku Hoppusu niso postavili diagnoze raka.

Trio, ki ga sestavljajo Mark Hoppus, Tom DeLonge in Travis Barker, je spet skupaj, saj so bili v preteklem letu na turneji kot Blink-182 in delali na izdaji nove pesmi “One More Time”.

 

“Spomnim se, da sem svoji ženi rekel: ‘Mislim, da ne bom nikoli več igral. Mislim, da ne bom nikoli več šel na turnejo,’ dokler mi Mark ni povedal, da je bolan. Potem je bila to edina stvar, ki sem jo želel storiti,” pravi Blinkov sovokalist.

“Ko mi je povedal, da je bolan, je bilo to najtežje. Bilo je, kot da pravzaprav nič ni pomembno,” razkriva DeLonge.

Bend se ni bal nagovoriti slona v sobi. Pravzaprav kot del teaserja za “One More Time” v ozadju igrajo vokalne linije “I wish they told us / It shouldn’t take a sickness / Or airplanes falling out the sky“.

 

 

To bi bilo očitno prikimavanje Hoppusovi bitki z rakom in bobnarju Travisu Barkerju, ki je preživel letalsko nesrečo.

V obeh primerih se je DeLonge vrnil v zasedbo skupine sredi osebne tragedije.

“Vedno sem vedel, da se bratovščina ne bo nikoli poslabšala ali da ne bo tam. Resnično se počutim, kot da smo Blink mi trije,” je dejal Barker. “

“Vedno mi je bilo težko pri srcu, da se naše prijateljstvo ni popravilo,” je dejal DeLonge. “Zdaj smo vsi preživeli tragedije, ki so raztrgale dele naših src, a jih moramo ponovno popraviti in ugotoviti, kako biti boljša različica samega sebe.”

Blink-182 Na poti je nov album

Blink-182 so dokončali podrobnosti svojega prihajajočega albuma, ki bo njihov prvi, odkar je bil Tom DeLonge nazadnje s skupino leta 2011. Skupina je izdala singel “Edging” oktobra 2022 pred svojo turnejo. 

Sorodna vsebina

Prihajajoči dogodki