MyNight Logo

The Rolling Stones so napovedali novi album z naslovom Hackney Diamonds

12 · 9 · 23
the rolling stones

Hackney Diamonds je produciral Andrew Watt in bo izšel 20. oktobra.

 

To je prvi album Stonesov po albumu Blue & Lonesome iz leta 2016 in njihova prva zbirka novega izvirnega materiala po albumu A Bigger Bang iz leta 2005.

“To je odlična priložnost za skupino, da vse to izdela,” je dejal Keith Richards o delu v studiu s Stonesi.

“Tega albuma ne bi izdali, če nam ne bi bil res všeč,” je dodal Mick Jagger. “Moramo reči, da smo z njim zelo zadovoljni … in upamo, da vam je vsem všeč.”

Pred izidom so Stonesi ponudili prvi singel z albuma, “Angry”. 

 

Nova glasba Rolling Stones

Prvi namigi o novi glasbi so začeli prihajati leta 2020, približno v času, ko je skupina posnela svoj presenetljivi singel “Living in a Ghost Town”. Leta 2021 je Jagger opozoril, da skupina še vedno dela na novi glasbi pred smrtjo bobnarja Charlieja Wattsa, ki se pojavi na novem albumu. 

 

“Odkar je Charlie odšel, je drugače,” je med pogovorom s Fallonom opazil Richards.

Dve od 12 skladb na albumu sta bili posneti z Wattsom leta 2019. Ena od teh skladb vključuje tudi originalnega basista Billa Wymana, ki je skupino zapustil leta 1992.

Gostuje tudi Lady Gaga na skladbi z naslovom “Sweet Sound of Heaven”.

Marca 2022 je Richards z bobnarjem Stevom Jordanom, dolgoletnim sodelavcem Richardsa, ki je bil Wattsova zamenjava na turneji, razpravljal o tem, kako je začela nastajati nova glasba.

“Zanimivo bo izvedeti dinamiko zdaj, ko je Steve v skupini,” je dejal Richards. “To je nekakšna metamorfoza v nekaj drugega.”

Sorodna vsebina

Katy Perry se vrača z novim albumom

Katy Perry se vrača z novim albumom

Katy Perry bo 20. septembra izdala nov album z naslovom 143.  To bo prvi studijski album pop umetnice po albumu Smile, ki je izšel leta 2020.   V izjavi za javnost je Perry dejala: "Zadala sem si ustvariti drzen, razkošen, slavnostni dance-pop album s simboličnim...

Adele oštela poslušalca na koncertu v Las Vegasu

Adele oštela poslušalca na koncertu v Las Vegasu

Konec tedna je Adele na koncertu v Las Vegasu poslala sočen odgovor svojemu poslušalcu, ki je glede na videoposnetek, objavljen na družbenih omrežjih, med njenim koncertom zavpil "Ponos je beden", pri tem pa se skliceval na parado ponosa in tako dala jasno vedeti, da...

Eminem izdal nov komad

Eminem izdal nov komad

Slim Shady je nazaj, a očitno ne za dolgo!   Zgleda, da Eminem ubija svoj alter ego v svojem zadnjem projektu, albumu z naslovom "The Death of Slim Shady (Coup de Grace)".   Izdal je prvi singel z albuma, »Houdini«, ki spominja na uspešnico skupine Steve...

Selena Gomez pravi, da je bila velika oboževalka Kurta Cobaina

Selena Gomez pravi, da je bila velika oboževalka Kurta Cobaina

Selena  je razkrila, da si je celo pobarvala in skrajšala lase, da bi izgledala kot pokojni frontman skupine Nirvana. Potem, ko je Selena Gomez v oddaji Jimmy Kimmel Live igrala igro z vprašanji o sebi proti oboževalki (in tudi izgubila), je razkrila, da ima tudi ona...

Prihajajoči dogodki