MyNight Logo

Taylor Swift ponovno podrla nov rekord

17 · 7 · 23
Taylor Swift, July 2023 (Tom Cooper/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Taylor Swift je pretrgala izenačenje z Barbro Streisand in ima trenutno štiri plošče med prvimi desetimi na lestvici Billboard 200 albumov.

Swift je ponovno dosegla vrh Billboardove lestvice 200 albumov, poroča Billboard.

Njen 12. LP album, ki je bil na prvem mestu – nedavno izdani Speak Now (Taylor’s Version) – prav tako postavlja nov rekord za Swift.

Zdaj ima največ albumov št. 1 kot katerakoli izvajalka v zgodovini, pri čemer je prehitela Barbro Streisand. Umetnici sta bili prej izenačeni z 11 vrhovi lestvic. 

 

 

Ponovno posneta izdaja Speak Now iz leta 2010, Swiftinega tretjega studijskega albuma, se je povzpela na prvo mesto manj kot eno leto po tem, ko je Swiftin LP Midnights iz leta 2022 dosegel vrh lestvice.

Poleg tega, da je izdala še en album z vrha lestvice, je Swift postala prva živeča izvajalka, ki ima od leta 1966 štiri albume na lestvici najboljših 10 hkrati; je prva umetnica, ki si je zagotovila štiri mesta v obdobju najboljših 10.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Trenutno so Folklore, Lover, Midnights in seveda Speak Now (Taylorjeva različica) med prvih 10 na lestvici Billboard 200.

Speak Now (Taylor’s Version) je debitiral s 716.000 enakovrednimi albumskimi enotami v Združenih državah Amerike v tednu, ki se je končal 13. julija, poroča Luminate.

 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

 

Več kot 500.000 teh enot je bilo v tradicionalni prodaji albumov. Oba prejšnja ponovno posneta albuma Swiftove – Red (Taylor’s Version) in Fearless (Taylor’s Version) sta prav tako debitirala na prvem mestu lestvice Billboard 200.

Swiftova je trenutno na svoji turneji Eras Tour, ki jo je pred kratkim podaljšala do leta 2024.

Sorodna vsebina

Ed Sheeran zadnji trenutek odpovedal koncert v Las Vegasu

Ed Sheeran zadnji trenutek odpovedal koncert v Las Vegasu

Glasno razmišljanje ni bilo v interesu Eda Sheerana v soboto zvečer, potem ko so oboževalci glasbenika zasmehovali, ker je odpovedal svoj koncert v Las Vegasu na stadionu Allegiant manj kot uro pred načrtovanim začetkom predstave. "Ne morem verjeti, da to pišem,...

Ed Sheeran na koncertu v Detroitu presenetil oboževalce

Ed Sheeran na koncertu v Detroitu presenetil oboževalce

Ustvarjalec uspešnic "Shape of You", ki ga je za rapanje kot majhnega otroka navdihnila legenda hip-hopa in je od takrat z njim nekajkrat sodeloval, je v duetu z Eminemom - čigar pravo ime je Marshall Bruce Mathers III - nastopil v pesmi "Lose Yourself" in "Stan". V...

Prihajajoči dogodki