MyNight Logo

Taylor Swift po smrti oboževalke preložila koncert

20 · 11 · 23
Vir: Shutterstock

Odločitev je sprejela po smrti oboževalke, ki je bila prisotna na njenem otvoritvenem koncertu v Braziliji, 17. novembra.

Taylor Swift je prestavila drugi del koncerta Eras Tour v Braziliji v soboto (18. novembra) zaradi “izjemno visokih temperatur” v Riu de Janeiru.

“To pišem iz svoje garderobe na stadionu,” je Swift delila v rokopisu na svoji Instagram zgodbi.

“Odločili smo se, da se današnji koncert v Riu zaradi ekstremnih temperatur prestavi. Varnost in dobrobit mojih oboževalcev, kolegov izvajalcev ter ekipe morata in bosta vedno na prvem mestu.”

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Swift je ob izgubi 23-letne oboževalke Ane Clare Benevides Machado, svojo žalost izrazila tudi na družbenih medijih:

 “Ne morem verjeti, da pišem te besede, vendar z zlomljenim srcem povem, da smo izgubili oboževalko pred mojim nastopom. Ne morem opisati, kako zelo sem prizadeta zaradi tega. Trenutno imamo malo informacij, razen tega, da je bila izjemno lepa in premlada.”

 

Ane Clare Benevides Machado

Ane Clare Benevides Machado

 

Dodala je: “O tem ne bom mogla govoriti  na odru, ker postanem preveč čustvena. Želim samo povedati, da to izgubo čutim globoko in moje zlomljeno srce gre njeni družini in prijateljem. To je zadnje, kar sem mislila, da se bo zgodilo, ko smo začeli s turnejo po Braziliji.”

Številni obiskovalci koncerta so se pritoževali, da jim na prizorišče ni bilo dovoljeno prinesti steklenic z vodo, kljub rekordni vročini.

Med njenim prvim koncertov od treh na Estádio Olímpico Nilton Santos v Riu, je Swift za trenutek prekinila svoj nastop, da bi zahtevala vodo za skupino oboževalcev, ki so nakazali, da jo potrebujejo.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

“Ljudje potrebujejo vodo” je dejala. “Torej, kdor je odgovoren za to, naj poskrbi, da se to zgodi. Lahko dobim znak, da veste, kje so?”

To je drugič, da je bila Swift prisiljena prestaviti datume na južnoameriškem delu svoje turneje Eras Tour.

Le nekaj ur pred svojim drugim koncertom na stadionu River Plate v Buenos Airesu, v Argentini, 10. novembra, je pevka oznanila, da se koncert zaradi “resnično kaotičnih” vremenskih razmer v regiji prestavlja.

Sorodna vsebina

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss so na njihovem zadnjem koncertu razkrili osupljivo novico: "Človeška različica skupine je zaključena, nadaljevali bomo virtualno." Člani skupine Kiss, Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer in Tommy Thayer - so pripravili odštekan nastop na Madison Square...

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

"My House" je njena prva nova pesem, odkar je lani izdala album Renaissance, ki ga je Beyoncé označila kot prvi del v tridelni seriji.     Singl je so-produkcijsko skupaj z Beyoncé pomagal ustvariti The-Dream. To je bilo pomembno leto za Beyoncé, saj je...

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

Za glamurjem filmskega platna se skrivajo nekateri od vaših najbolj priljubljenih igralcev s skritimi talenti, ki vas lahko presenetijo. Od rocka, r&b-ja do popa in alternativnih zvokov spoznajte presenetljiva dvojna življenja igralcev, ki brez težav usklajujejo...

Prihajajoči dogodki