MyNight Logo

Shakira se je v svojem novem videospotu El Jefe močno posvetila Gerardu Piqueju

26 · 9 · 23

Zdi se, da se je Shakira znova obregnila v bivšega fanta Gerarda Piqueja, potem ko je v njenem novem videospotu nastopila varuška, ki naj bi jo odpustil.

V novi pesmi kolumbijske pevke “El Jefe”, kar v španščini pomeni Šef, je nastopila dolgoletna varuška nekdanjega para, Lili Melgar, ki je pazila na njuna dva sinova.

Kot poroča Mirror, je španski nogometaš domnevno odpustil varuško brez odškodnine, potem, ko je Shakiro opozorila na domnevno moževo nezvestobo.

V presenetljivem obratu dogodkov je varuška nastopila v videospotu Shakire, ko je zapela: “Lili Melgar. Ta pesem je zate, niso ti plačali.”

 

 

Pred tem je med intervjujem za Billboard pevka odkrito povedala o svoji 11-letni zvezi z bivšim fantom.

Shakira je povedala: “Moja prioriteta je bil moj dom, moja družina. Verjela sem v ‘dokler naju smrt ne loči’. Verjela sem v te sanje in te sanje sem imela zase, za svoje otroke.”

Medtem ko je obujala spomine na večno ljubezen svojih staršev, ki si jo je sama vedno želela, je 46-letnica dejala: “Rada se imata kot prvi dan, z ljubeznijo, ki je edinstvena in neponovljiva. Zato vem, da je to mogoče.”

Dodala je: “In to je bil vedno moj zgled. To sem si želela zase in za svoje otroke, a se ni zgodilo.”

Gerard Pique in Shakira sta se razšla leta 2022, potem ko je bil nogometaš obtožen, da jo je prevaral.

Nekdanji par ima dva sinova, Milana in Sašo.

Sorodna vsebina

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss so na njihovem zadnjem koncertu razkrili osupljivo novico: "Človeška različica skupine je zaključena, nadaljevali bomo virtualno." Člani skupine Kiss, Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer in Tommy Thayer - so pripravili odštekan nastop na Madison Square...

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

"My House" je njena prva nova pesem, odkar je lani izdala album Renaissance, ki ga je Beyoncé označila kot prvi del v tridelni seriji.     Singl je so-produkcijsko skupaj z Beyoncé pomagal ustvariti The-Dream. To je bilo pomembno leto za Beyoncé, saj je...

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

Za glamurjem filmskega platna se skrivajo nekateri od vaših najbolj priljubljenih igralcev s skritimi talenti, ki vas lahko presenetijo. Od rocka, r&b-ja do popa in alternativnih zvokov spoznajte presenetljiva dvojna življenja igralcev, ki brez težav usklajujejo...

Prihajajoči dogodki