MyNight Logo

Shakira se je v svojem novem videospotu El Jefe močno posvetila Gerardu Piqueju

26 · 9 · 23

Zdi se, da se je Shakira znova obregnila v bivšega fanta Gerarda Piqueja, potem ko je v njenem novem videospotu nastopila varuška, ki naj bi jo odpustil.

V novi pesmi kolumbijske pevke “El Jefe”, kar v španščini pomeni Šef, je nastopila dolgoletna varuška nekdanjega para, Lili Melgar, ki je pazila na njuna dva sinova.

Kot poroča Mirror, je španski nogometaš domnevno odpustil varuško brez odškodnine, potem, ko je Shakiro opozorila na domnevno moževo nezvestobo.

V presenetljivem obratu dogodkov je varuška nastopila v videospotu Shakire, ko je zapela: “Lili Melgar. Ta pesem je zate, niso ti plačali.”

 

 

Pred tem je med intervjujem za Billboard pevka odkrito povedala o svoji 11-letni zvezi z bivšim fantom.

Shakira je povedala: “Moja prioriteta je bil moj dom, moja družina. Verjela sem v ‘dokler naju smrt ne loči’. Verjela sem v te sanje in te sanje sem imela zase, za svoje otroke.”

Medtem ko je obujala spomine na večno ljubezen svojih staršev, ki si jo je sama vedno želela, je 46-letnica dejala: “Rada se imata kot prvi dan, z ljubeznijo, ki je edinstvena in neponovljiva. Zato vem, da je to mogoče.”

Dodala je: “In to je bil vedno moj zgled. To sem si želela zase in za svoje otroke, a se ni zgodilo.”

Gerard Pique in Shakira sta se razšla leta 2022, potem ko je bil nogometaš obtožen, da jo je prevaral.

Nekdanji par ima dva sinova, Milana in Sašo.

Sorodna vsebina

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn je prvič javno spregovoril o koncu svoje dolgoletne zveze s Taylor Swift. V intervjuju za Sunday Times je Alwyn rekel, da razume, da so ljudje radovedni o njegovem življenju, vendar upa, da "lahko vsak sočustvuje in razume težave, ki pridejo s koncem...

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Zvezdnica Billie Eilish je v BBC-jevem podkastu "Miss me?" spregovorila o tam, kako jo je "ghostal" stari prijatelj in o osamljenosti, ki jo prinese slava. "Bil je nekdo, ki sem ga poznala leta in sva po telefonu delala načrt, da se dobiva - to je moj naslov, bodi tam...

Prihajajoči dogodki