MyNight Logo

Robbie Williams: Nihče ni pokazal zanimanja zame

14 · 11 · 23
Vir: Shutterstock

Britanski pevec je razkril intimne podrobnosti svojega življenja v nedavno objavljenem dokumentarcu, vključno z zgodovino njegovega boja z duševno boleznijo ter temno stranjo slave.

V Netflixovem dokumentarcu, je 49-letni Williams komentiral posnetke od 90. let do leta 2010, ki prikazujejo njegov začetek kariere in ovire, s katerimi se je soočal zaradi odvisnosti od drog in duševnih težav.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Po njegovih besedah je v tistem obdobju eksperimentiral z različnimi substancami, vključno s kokainom, ekstazijem in alkoholom. Pred vsako vajo naj bi celo popil celo steklenico vodke.

Priznal je, da je bil v najhujšem obdobju svoje odvisnosti od “smrti oddaljen le 24 ur”.

 “V eni noči sem zaužil 20 tablet Vicodina. Morda sem bil le 24 ur oddaljen od smrti. Nato sem vzel Adderall, zdravilo za ljudi z ADHD. Zaužil sem ogromne količine, kar bi skoraj ustavilo moje srce.”

 

 

Williams je priznal, da je njegova odvisnost od substanc pripeljala do dramatičnega padca njegove solo kariere.

Kljub temu, da so mnogi vedeli za njegove težave, ni nihče ukrepal, dokler ni prišel do točke, kjer ni bilo več poti nazaj.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

“Prišel sem do točke kjer ni bilo več izhoda, menedžer je spoznal, da nujno potrebujem pomoč in me odpeljal na rehabilitacijo,” je dodal Williams.

V obdobju dvajsetih let mu je bila diagnosticirana depresija. Kljub temu pa je vsak večer nastopal in pred oboževalci hlinil srečo. 

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Zahvaljujoč zdravljenju se je Williams uspel osvoboditi zasvojenosti.

Sedaj je trezen že 20 let in se je končno naučil sprejeti sebe in svojo preteklost.

Sorodna vsebina

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss so na njihovem zadnjem koncertu razkrili osupljivo novico: "Človeška različica skupine je zaključena, nadaljevali bomo virtualno." Člani skupine Kiss, Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer in Tommy Thayer - so pripravili odštekan nastop na Madison Square...

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

"My House" je njena prva nova pesem, odkar je lani izdala album Renaissance, ki ga je Beyoncé označila kot prvi del v tridelni seriji.     Singl je so-produkcijsko skupaj z Beyoncé pomagal ustvariti The-Dream. To je bilo pomembno leto za Beyoncé, saj je...

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

Za glamurjem filmskega platna se skrivajo nekateri od vaših najbolj priljubljenih igralcev s skritimi talenti, ki vas lahko presenetijo. Od rocka, r&b-ja do popa in alternativnih zvokov spoznajte presenetljiva dvojna življenja igralcev, ki brez težav usklajujejo...

Prihajajoči dogodki