MyNight Logo

Rihanna naj bi se na glasbeno sceno vrnila leta 2024

26 · 10 · 23

Rihanna naj bi sklenila dogovor z Live Nation za obsežno turnejo v letih 2024 in 2025 ter izdajo nove glasbe.

 

Vir: Shutterstock

 

Nazadnje je izdala pesem “Lift Me Up” leta 2022, ki je bila del filmskega soundtracka za Black Panther: Wakanda Forever.

 

 

Vendar pa je njen zadnji studijski album izšel leta 2016 pod naslovom ANTI.

 

Vir: Shutterstock

 

Nedavno je zapustila položaj izvršne direktorice svoje blagovne znamke spodnjega perila Savage X Fenty, kar pomeni, da bi si lahko vzela več časa za delo v studiu. Nazadnje je nastopila kot glavna izvajalka med premorom Super Bowla.

Takrat je dejala, da nima “nobenih novic” o izidu nove glasbe.

Rihanna je v oddaji Good Morning America o dolgem čakanju svojih oboževalcev na nove pesmi dejala: “Vem, da čakajo in veselim se, da bodo lahko nekoč slišali novo glasbo.”

 

Vir: Shutterstock

 

35-letna zvezdnica je že prej priznala, da ji je “skoraj nemogoče” najti zdravo ravnotežje med delom in zasebnim življenjem.

Priznala je, da se še vedno prilagaja zahtevam materinstva.

Dejala je: “Zelo drugače je. Ravnotežje je skoraj nemogoče, ker, ne glede na to, kako pogledate, je delo vedno nekaj, kar vam bo odvzelo čas z otrokom. To je zdaj valuta, to je tisto, kar je pomembno.”

Sorodna vsebina

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss so na njihovem zadnjem koncertu razkrili osupljivo novico: "Človeška različica skupine je zaključena, nadaljevali bomo virtualno." Člani skupine Kiss, Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer in Tommy Thayer - so pripravili odštekan nastop na Madison Square...

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

"My House" je njena prva nova pesem, odkar je lani izdala album Renaissance, ki ga je Beyoncé označila kot prvi del v tridelni seriji.     Singl je so-produkcijsko skupaj z Beyoncé pomagal ustvariti The-Dream. To je bilo pomembno leto za Beyoncé, saj je...

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

Za glamurjem filmskega platna se skrivajo nekateri od vaših najbolj priljubljenih igralcev s skritimi talenti, ki vas lahko presenetijo. Od rocka, r&b-ja do popa in alternativnih zvokov spoznajte presenetljiva dvojna življenja igralcev, ki brez težav usklajujejo...

Prihajajoči dogodki