MyNight Logo

Rihanna naj bi se na glasbeno sceno vrnila leta 2024

26 · 10 · 23

Rihanna naj bi sklenila dogovor z Live Nation za obsežno turnejo v letih 2024 in 2025 ter izdajo nove glasbe.

 

Vir: Shutterstock

 

Nazadnje je izdala pesem “Lift Me Up” leta 2022, ki je bila del filmskega soundtracka za Black Panther: Wakanda Forever.

 

 

Vendar pa je njen zadnji studijski album izšel leta 2016 pod naslovom ANTI.

 

Vir: Shutterstock

 

Nedavno je zapustila položaj izvršne direktorice svoje blagovne znamke spodnjega perila Savage X Fenty, kar pomeni, da bi si lahko vzela več časa za delo v studiu. Nazadnje je nastopila kot glavna izvajalka med premorom Super Bowla.

Takrat je dejala, da nima “nobenih novic” o izidu nove glasbe.

Rihanna je v oddaji Good Morning America o dolgem čakanju svojih oboževalcev na nove pesmi dejala: “Vem, da čakajo in veselim se, da bodo lahko nekoč slišali novo glasbo.”

 

Vir: Shutterstock

 

35-letna zvezdnica je že prej priznala, da ji je “skoraj nemogoče” najti zdravo ravnotežje med delom in zasebnim življenjem.

Priznala je, da se še vedno prilagaja zahtevam materinstva.

Dejala je: “Zelo drugače je. Ravnotežje je skoraj nemogoče, ker, ne glede na to, kako pogledate, je delo vedno nekaj, kar vam bo odvzelo čas z otrokom. To je zdaj valuta, to je tisto, kar je pomembno.”

Sorodna vsebina

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn je prvič javno spregovoril o koncu svoje dolgoletne zveze s Taylor Swift. V intervjuju za Sunday Times je Alwyn rekel, da razume, da so ljudje radovedni o njegovem življenju, vendar upa, da "lahko vsak sočustvuje in razume težave, ki pridejo s koncem...

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Zvezdnica Billie Eilish je v BBC-jevem podkastu "Miss me?" spregovorila o tam, kako jo je "ghostal" stari prijatelj in o osamljenosti, ki jo prinese slava. "Bil je nekdo, ki sem ga poznala leta in sva po telefonu delala načrt, da se dobiva - to je moj naslov, bodi tam...

Prihajajoči dogodki