MyNight Logo

Pesem “Ghosts Again” skupine Depeche Mode je dosegla zgodovinski dosežek

01 · 11 · 23
depeche mode

Ko je skupina Depeche Mode izgubila člana Andyja Fletcherja zaradi redke srčne bolezni, preostali člani skupine niso obupali.

Žalovali so, ustvarjali glasbo in se soočili s smrtjo.

Dave Gahan in Martin Gore zdaj predstavljata Depeche Mode kot dvojec, in izdala sta svoj petnajsti studijski album “Memento Mori”.

 

Andy Fletcher

Andy Fletcher, vir: Shutterstock

 

Album je dosegel drugo mesto v Združenem kraljestvu, in štirinajsto mesto na lestvici Billboard 200.

 

 

“Ghosts Again,” vodilni singel iz albuma Memento Mori, je zabeležil zgodovinski dosežek, ko je vstopil med deseterico na lestvici Billboard Rock & Alternative Airplay.

S tem dosežkom je skupina po skoraj 14 letih postavila nov rekord.

Skupina Depeche Mode, ki so jo sprejeli v Rok’n’Roll dvorano slavnih, trenutno izvaja svojo tretjo severnoameriško turnejo v podporo albumu Memento Mori.

 

Depeche Mode, vir: Shutterstock

Depeche Mode, vir: Shutterstock

 

Četrta turneja po Evropi se začne konec januarja 2024.

“To je prvič, da nekaj takega počnemo brez Fletcha,” je Gahan povedal reviji Rolling Stone.

“Vse pesmi so bile že napisane, preden je Fletcher umrl, toda, ko se zgodi nekaj takega se pesmi spremenijo: prevzamejo različne oblike in dobijo drugačen pomen.”

Sorodna vsebina

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss so na njihovem zadnjem koncertu razkrili osupljivo novico: "Človeška različica skupine je zaključena, nadaljevali bomo virtualno." Člani skupine Kiss, Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer in Tommy Thayer - so pripravili odštekan nastop na Madison Square...

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

"My House" je njena prva nova pesem, odkar je lani izdala album Renaissance, ki ga je Beyoncé označila kot prvi del v tridelni seriji.     Singl je so-produkcijsko skupaj z Beyoncé pomagal ustvariti The-Dream. To je bilo pomembno leto za Beyoncé, saj je...

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

Za glamurjem filmskega platna se skrivajo nekateri od vaših najbolj priljubljenih igralcev s skritimi talenti, ki vas lahko presenetijo. Od rocka, r&b-ja do popa in alternativnih zvokov spoznajte presenetljiva dvojna življenja igralcev, ki brez težav usklajujejo...

Prihajajoči dogodki