MyNight Logo

*NSync napovedujejo novo pesem po več kot 20 letih

25 · 9 · 23
NSync, September 2023 (Theo Wargo, Getty Images for MTV)

Po ponovnem srečanju na podelitvi MTV Video Music Awards leta 2023 so *NSync napovedali svojo prvo novo pesem po več kot 20 letih.

Pop skupina je posnela “Better Place” za novi animirani film Trolls Band Together. Poslušajte delček skladbe na koncu napovednika filma spodaj.

“Better Place” izide v petek, 29. septembra, pri založbi RCA Records.

 

 

*NSync so leta 2001 izdali četrti in zadnji album “Celebrity”. Naslednje leto je Timberlake izdal svoj solo prvenec “Justified”.

Pred ponovnim srečanjem ta teden so se *NSync ponovno zbrali na podelitvi MTV Video Music Awards leta 2013, da bi proslavili Timberlakevo nagrado Video Vanguard.

Trolls Band Together je tretji del franšize Trolls. »Can’t Stop the Feeling«, pesem, ki jo je Justin Timberlake napisal za originalni film iz leta 2016, je na koncu debitirala na prvem mestu lestvice Billboard Hot 100 in pevcu prinesla grammyja.

Drugi film Trolls, Svetovna turneja Trolls iz leta 2020, je vseboval več izvirnikov Timberlaka, vključno s sodelovanjem Andersona .Paaka »Don’t Slack« in sodelovanjem SZA »The Other Side«.

Sorodna vsebina

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

"My House" je njena prva nova pesem, odkar je lani izdala album Renaissance, ki ga je Beyoncé označila kot prvi del v tridelni seriji.     Singl je so-produkcijsko skupaj z Beyoncé pomagal ustvariti The-Dream. To je bilo pomembno leto za Beyoncé, saj je...

Shakira zaradi davčne goljufije sklenila dogovor

Shakira zaradi davčne goljufije sklenila dogovor

Shakira je s španskimi tožilci že prvi dan sodnega postopka sklenila dogovor. Dogovor pomeni, da se bo kolumbijska pop zvezdnica izognila zaporu. Tožilci so zahtevali osem let in dva meseca zaporne kazni, poleg denarne kazni - vendar bo prejela odloženo triletno kazen...

Taylor Swift po smrti oboževalke preložila koncert

Taylor Swift po smrti oboževalke preložila koncert

Odločitev je sprejela po smrti oboževalke, ki je bila prisotna na njenem otvoritvenem koncertu v Braziliji, 17. novembra. Taylor Swift je prestavila drugi del koncerta Eras Tour v Braziliji v soboto (18. novembra) zaradi "izjemno visokih temperatur" v Riu de Janeiru....

Prihajajoči dogodki