MyNight Logo

Madonna je očarala 20 tisoč oboževalcev v londonski dvorani Arena O2

16 · 10 · 23
Vir: Shutterstock

Kraljica popa Madonna je zavladala v londonski dvorani Arena O2 na svoji turneji z naslovom Celebration

Oblečena v belo tančico in s kozarcem šampanjca v roki je pričarala mistično podobo in navdušila svojih 20.000 oboževalcev.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Za glavni dogodek je poskrbel energični Bob the Drag Queen v oblačilih iz sredine 20. stoletja, ko je vzkliknil: “To ni samo predstava, to ni samo zabava, to je praznovanje.”

 

 

 

Nato se je pojavila Madonna.

S svojo predstavo je začela oblečena v kimono in s krono na glavi, zapela je osnovno verzijo pesmi Nothing Really Matters, nato pa še vrsto retro klasik, medtem, ko je skupina akrobatskih plesalcev na odru izvajala čarovnijo.

 

 

Madonna

 

 

Množici je dejala: “O, moj Bog, kako dobro je biti nazaj. Presenečena sem, da sem prišla tako daleč. Kako sem prišla tako daleč? Zaradi vas.”

Dodala je: “Povedala vam bom zgodbo svojega življenja, skozi glasbo in ples. Ko sem prišla v New York, nisem imela niti centa v žepu, oče mi ni hotel pomagati, hotel je, da se vrnem domov. Ampak nisem obupala, odločila sem se, da bom glasbenica. Nekaj časa sem bila bobnarka, vendar sem želela biti na čelu.”

 

Ko so se žarometi premikali po dvorani je Madonna premaknila uro nazaj, in se vrnila v svoje obdobje osemdesetih let ter zapela pesmi Everybody in Into The Groove.

 

Madonna, 1985, Credit: Getty

Madonna, 1985, Credit: Getty

 

Prejšnje turneje Blond Ambition (1990), Confessions (2006) in Sticky and Sweet (2008-9) so močno temeljile na navdušenju oboževalcev nad njenim najnovejšim materialom, kar so kritizirali tisti, ki so kupili vstopnice z upanjem, da bodo slišali več Madonninih največjih uspešnic iz prejšnjih desetletij.

Ampak turneja Celebration je brez zadržkov največja uspešnica, saj je super zvezdnica ponudila svojim oboževalcem to, kar so želeli, in razprodala vseh 78 predstav v nekaj minutah.

Po nesreči na svoji najnovejši turneji Madame X leta 2020, je bila prisiljena odpovedati vrsto datumov zaradi zdravstvenih težav. Mnogi so bili mnenja, da bo zaključila s svojo glasbeno kariero. 

 

 

Madonna, 1988, Credit: Getty - Contributor

Madonna, 1988, Credit: Getty – Contributor

 

A Madonna ni obupala, več kot šest mesecev se je pripravljala, da bi uspešno izpeljala vse datume, ki so jih njeni oboževalci plačali.

 

 

Madonna, 1990, Credit: Rex

Madonna, 1990, Credit: Rex

 

Turneja Celebration bo potekala v petnajstih državah.

Madonna se je v preteklem letu spopadla z resnimi zdravstvenimi težavami, našli so jo nezavestno in jo odpeljali v bolnišnico zaradi bakterijske okužbe, več dni je tudi preživela na intenzivni negi.

 

Superzvezdnica je imela vrhunsko varnost, Credit: Splash

Superzvezdnica je imela vrhunsko varnost, Credit: Splash

 

Da bi zagotovili njen varni prihod, je njena ekipa zaposlila varnostno spremstvo v slogu Jamesa Bonda, da jo odpeljejo do londonske Arene O2.

V prizorih, ki so se zdeli naravnost iz akcijskega filma, so Madonno vozili v zatemnjenem Range Roverju s spremstvom motoristov.

Zabavo desetletja je zaključila s svojim hitom iz leta 2009 – Celebration in dokazala, da je kraljica popa brez dvoma ona.

Sorodna vsebina

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss so na njihovem zadnjem koncertu razkrili osupljivo novico: "Človeška različica skupine je zaključena, nadaljevali bomo virtualno." Člani skupine Kiss, Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer in Tommy Thayer - so pripravili odštekan nastop na Madison Square...

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

"My House" je njena prva nova pesem, odkar je lani izdala album Renaissance, ki ga je Beyoncé označila kot prvi del v tridelni seriji.     Singl je so-produkcijsko skupaj z Beyoncé pomagal ustvariti The-Dream. To je bilo pomembno leto za Beyoncé, saj je...

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

Za glamurjem filmskega platna se skrivajo nekateri od vaših najbolj priljubljenih igralcev s skritimi talenti, ki vas lahko presenetijo. Od rocka, r&b-ja do popa in alternativnih zvokov spoznajte presenetljiva dvojna življenja igralcev, ki brez težav usklajujejo...

Prihajajoči dogodki