MyNight Logo

Koncert Kanyeja Westa v Italiji zelo malo verjeten

23 · 10 · 23

Kanye West, ki zdaj uporablja ime Ye, je načrtoval koncert v dvorani RCF Arena (nekoč znani kot Campovolo) v Reggio Emilia 27. oktobra.

Dogodek, ki ga je organiziral italijanski promotor Vivo Concerti, ni bil nikoli uradno napovedan. Dogodek je bil prvotno načrtovan za 20. oktober, vendar je bil prestavljen na 27. oktober.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Namigi, da bo koncert odpovedan, so se pokazali prejšnji teden po razstavljanju odra in po Yejevi vrnitvi v ZDA iz Italije, ki jo je v zadnjih mesecih obiskoval s svojo ženo, Bianco Censori.

 

 

“Skriti” koncert Kanyeja Westa v dvorani RCF Arena v Reggio Emilia je držal oboževalce (in nasprotnike) v napetosti ter sprožil kontroverze med lokalnimi feminističnimi in protifašističnimi združenji zaradi njegovih preteklih antisemitskih izjav in izražanja občudovanja do Adolfa Hitlerja.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Kot je že poročal Billboard, se je predvidevalo, da bi bil koncert Yeja v Italiji uradna svetovna premiera njegovega novega skupnega albuma s Ty Dolla $ign.

Na začetku avgusta se je raper in modni mogotec presenetljivo pojavil med koncertom Travisa Scotta v Circus Maximusu v Rimu, kjer je Scott prvič v živo izvedel svoj zadnji album Utopia.

 

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

 

Govorice o možnem koncertu Kanyeja Westa v Italiji so se začele oktobra, ko je RFC Arena začela graditi velik oder za predstavo, ki je bila načrtovana za sredino oktobra, glede na lokalni medijski portal Reggionline.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Načrti so padli, ko niso mogli pridobiti potrebnih dovoljenj za gradnjo odra do sredine oktobra.

V zadnjih tednih se je West potikal v bližini snemalnih studiev v Firencah in Milanu. Sodeloval je tudi na kontroverznem dogodku na Beneškem filmskem festivalu.

Sorodna vsebina

Ditko snubijo tudi Čehi

Ditko snubijo tudi Čehi

Ditka s svojo glasbo navdušila na Češkem! V okviru češko-slovenskega srečanja, ki ga je v kraju Vysočina organiziralo češko-slovensko društvo v sodelovanju z veleposlaništvom republike Slovenije v Pragi je kot osrednja gostja nastopila kantavtorica in skladateljica...

Jennifer Lopez in mož Ben Affleck prodajata družinsko hišo

Jennifer Lopez in mož Ben Affleck prodajata družinsko hišo

Jennifer Lopez in njen mož Ben Affleck naj bi sredi govoric o bližajoči se ločitvi prodajala svoj družinski dom v Beverly Hillsu, vreden 60 milijonov dolarjev. 43.000 kvadratnih metrov veliko hišo naj bi zakonca skupaj kupila maja lani, 10 mesecev po tem, ko sta se...

Celine Dione spregovorila o boju z redko boleznijo

Celine Dione spregovorila o boju z redko boleznijo

Celine Dion se že nekaj časa bori s sindromom toge osebe. V intervjuju z NBC-jem je nedavno razkrila nekaj podrobnosti o tem, kako težko je postalo njeno življenje. Priznana pevka je povedala, da se, ko poskuša peti, velikokrat počuti "kot da jo nekdo davi". Bolezen...

Prihajajoči dogodki