MyNight Logo

Koncert Kanyeja Westa v Italiji zelo malo verjeten

23 · 10 · 23

Kanye West, ki zdaj uporablja ime Ye, je načrtoval koncert v dvorani RCF Arena (nekoč znani kot Campovolo) v Reggio Emilia 27. oktobra.

Dogodek, ki ga je organiziral italijanski promotor Vivo Concerti, ni bil nikoli uradno napovedan. Dogodek je bil prvotno načrtovan za 20. oktober, vendar je bil prestavljen na 27. oktober.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Namigi, da bo koncert odpovedan, so se pokazali prejšnji teden po razstavljanju odra in po Yejevi vrnitvi v ZDA iz Italije, ki jo je v zadnjih mesecih obiskoval s svojo ženo, Bianco Censori.

 

 

“Skriti” koncert Kanyeja Westa v dvorani RCF Arena v Reggio Emilia je držal oboževalce (in nasprotnike) v napetosti ter sprožil kontroverze med lokalnimi feminističnimi in protifašističnimi združenji zaradi njegovih preteklih antisemitskih izjav in izražanja občudovanja do Adolfa Hitlerja.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Kot je že poročal Billboard, se je predvidevalo, da bi bil koncert Yeja v Italiji uradna svetovna premiera njegovega novega skupnega albuma s Ty Dolla $ign.

Na začetku avgusta se je raper in modni mogotec presenetljivo pojavil med koncertom Travisa Scotta v Circus Maximusu v Rimu, kjer je Scott prvič v živo izvedel svoj zadnji album Utopia.

 

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

 

Govorice o možnem koncertu Kanyeja Westa v Italiji so se začele oktobra, ko je RFC Arena začela graditi velik oder za predstavo, ki je bila načrtovana za sredino oktobra, glede na lokalni medijski portal Reggionline.

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Načrti so padli, ko niso mogli pridobiti potrebnih dovoljenj za gradnjo odra do sredine oktobra.

V zadnjih tednih se je West potikal v bližini snemalnih studiev v Firencah in Milanu. Sodeloval je tudi na kontroverznem dogodku na Beneškem filmskem festivalu.

Sorodna vsebina

Prihajajoči dogodki