Avtomobili moškim pomenijo več kot le prevozno sredstvo. Večina moških je avto-moto-entuziastov.

 

Kako s svojim jeklenim konjičkom naredite vtis na žensko?

 

 

 

  1. Ne rabi biti AUDI, MERCEDES ali pa BMW… Naj bo samo čist.

 

Fantje, ni važno, ali vozite najbolj kul avto na svetu… če bo videti umazan in zanemarjen, bodo punce vse prej kot navdušene.

Ko dekleta vidijo zanemarjen avto avtomatično mislijo, da ste vi in vaše zasebno življenje v enakem stanju.

 

 

 

  1. Gretje. Sedežev.

Fantje, težko si predstavljate, kako dekleta zebe v noge in zadnjice, ko se pozimi usedejo na mrzel sedež, še posebej, če nosijo krilo in so na poti v klub. Da o ledenih usnjenih sedežih ne govorimo… Gretje sedežev je že zelo pogosta oprema pri večini proizvajalcev, ne samo pri premium, tako, da vas ta luksuz ne bo spravil v bankrot 😉

 

 

 

 

  1. Lita platišča

Večino moških živi v zmoti, da dekleta ne dajo veliko na izgled platišč. Pomota. Tako kot moškim tudi ženskam ujamejo pogled privlačna platišča. Seveda ne smejo biti pretirana. Vsaki spinnerji, zlata barva in podobno ne pride v poštev.  Prav tako so pomembne tudi pnevmatike. Neobrabljene in novega videza bodo dajale vtis varnosti.

 

 

 

 

  1. Kvalitetni zvočniki

Seveda si nobeno dekle ne želi poslušati tako glasno glasbo, da ji bo ob tem razneslo bobniče, ampak vseeno rade uživajo v kvalitetni glasbi, ki velikokrat pripomore k celotnemu romantičnemu vzdušju. Nikakor pa ne prenašajo hreščanja zvočnikov. Ne samo, da bo videti, da ste malomarni, ampak tudi, da si ne morete privoščiti nekaj evrov za popravilo.

Imejte okus in ne pretiravajte. Če bo glasba preglasna in premočna v basih, dekleta ne bo nazaj za drugo vožnjo. In vi ne boste izpadli kot ‘frajer’ v njenih očeh, temveč primitivec.

 

 

  1. Moč, moč in še enkrat moč…

Verjetno veste, da je eden največjih afrodizijakov moč – v vseh pogledih. Ne glede ali je vaš avto nov, ali star, ji bo všeč nekaj dodatnih moči pod pokrovom. Prav tako se ne boste vključevali v promet s hitrostjo povprečnega upokojenca. Moč je pomemba.

 

 

  1. Okolju prijazen

V raziskavah veliko deklet odgovorilo, da jih privlačijo ekološki inokolju prijazni avtomobili. Ropot starih nemških traktorjev je out, ‘green is in’.

 

 

  1. Znate ga sami popraviti (vsaj delno)

Moški, ženskam se zdi zelo seksi, če imate vsaj osnovno znanje o avtomobilih in vzdrževanju. Naučite se sami zamenjati olje, za zamenjavo žarnic ne potrebujete pooblaščenega mehanika, ki vas bo prikrajšal za 100 € – namesto tega peljite svojo izbranko na koncert in večerjo… In najpomembneje: naučite se sami zamenjati predrto pnevmatiko. Naj vas ima še tako rada, ampak če bo čakala na dežju ob cesti, da vaju reši AMZS, bo tiha maša še nekaj časa.

 

 

 

 

  1. ‘Nalepke za tepke’

‘Gas, grass or ass’… ok, če ste stari 15 let in jo nalepite na svoj skuter, ki vam ga je očka kupil za prvo petko v srednji… Odrasli moški tega ne počno. Nikoli. (Razen morda sprejemljiva nalepka tipa ‘Timotej in /ali pes v avtu’)

 

 

 

 

  1. ‘Poln tank’

Kako boste finančno skrbeli za vaš potencialni naraščaj, če ne morete premakniti kazalca iz rezerve?

 

 

  1. Odgovoren, zanesljiv in varen voznik

Penjenje, ‘stanje na hupi’, sredinci skozi okno… To ni seksi. Voziti kot kreten s prehitevanjem v škarjice v nepregleden ovinek… ‘ne hvala’. Pitje in vožnja? ‘adijoooo modellll…‘ – vsaka (normalna) bejba

 

 

Bodite normalni in pazljivi na soudeležence v prometu, kot ženske želijo, da pazite na njih. To bo naredilo veliko večji vtis nanjo kot pa ‘Vin Diesel Fast & Furious wannabe’.

 

Pa srečno na cesti 😉

 

MyNight