Moški se velikokrat sprašujejo, ali se določenim ženskam v svoji okolici zdijo privlačni, ali ne.

 

To jim krati spanec. Zato je pomembno, da prepoznavamo znake ‘privlačnosti’, ki so lahko frustrirajoči, skoraj, da neopazni in ključni za uspešno zmenkarjenje.

 

Privlačnost ni samo prepoznavanje določenega namiga ali enkratnega dogodka. Gre za prepoznavanje vzorcev obnašanja, ki se dogajajo z določenim namenom. Ne potrebujete izpolnjevati miselnega vprašalnika v svoji glavi: raje se osredotočite na celoten kontekst njenega obnašanja. Opazujte nianse, velikokrat neopazne malenkosti, ki bodo pripomogli k celotnemu razumevanju dekletinih namer.

Začnete lahko z razumevanjem nekaterih najpogostejših komponent privlačnosti. Prepoznavanje teh znakov vas bo naredilo bolj sproščene, samozavestne in vesele do spoznavanja novih ljudi.

 

Položaj telesa

Le malo znakov je bolj natančnih kot položaj telesa.

Veliko moških se sprašuje o tem, ali naj se subtilno dotaknejo njenega telesa, ali pobožajo njene lase, morda hiter dotik oblačila… ? Prebrati govorico telesa je v resnici veliko enostavnejše.

Bolj kot je obrnjena proti vam, bolj verjetno je, da ste ji zanimivi. Enako velja tudi, da bolj kot gleda drugam, bolj se ji po mislih pletejo druge reči kot pa vi.

 

Čeprav nekatera dekleta lažno ‘fejkajo’ zanimanje do vas, njena govorica telesa navadno govori resnico. Nihče ni tako samozaveden, da lahko popolnoma manipulira tudi to.

Očesni stik

Očesni stik je univerzalni simbol človeške privlačnosti. Dejstvo je, da še celo dojenčki vzpostavljajo očesni stik z ljudmi, ki zbudijo njihovo radovednost. Ljudje navadno namerno strmijo v oči tistega, ki jih privlači. To početje navadno traja okoli 3 sekunde. Če je dekle resnično zainteresirana v vas, se ji dobo njene zenice razširile med tem časom. Če vam uspe, da to tudi ujamete, ste na dobri poti.

Očesni kontakt je zelo osnoven, a vendar ga večino moških prezre, ko analizirajo znake privlačnosti.

Torej, če se med pogovorom zreta v oči, ona ne pogleduje stran in kaže očitne znake afekcije… potem ne skrbite. Zanima jo, kaj imate za povedati. Sedaj je vaša naloga, da jo ohranite zainteresirano.

Delite sebe

Močna potrditev privlačnosti je, ko z drugo osebo delimo osebne zgodbe, ki jih navadno ne delimo s preostalim svetom. Torej naslednjič, ko bo dekle, ki ste jo ravno spoznali na kakšnem družabnem dogodku, vam v tajnosti zaupalo recimo njeno neposrečeno prigodo iz kakšnega šolskega izleta iz mladosti, tega ne jemljite zlahka. Seveda, vsi njeni bližnji prijatelji dobro poznajo zgodbo, vendar ostali naključni moški v vajini okolici pa ne – in to je vaša prednost, saj ste pridobili določeno mero zaupanja.

 

 

Zardelost…

Ko ženska začuti do vas privlačnost se velikokrat zgodi, da boste opazili, kako njena lica postanejo rdečkasta… To je dobro, saj je zaradi vas zardela. Nekateri so mnenja, da je to zaradi naraslosti telesne temperature povezane s takojšnjim stresom, ko se približa moškemu, ki jo privlači, spet drugi pa mnenja, da je to le mimika tega efekta, podzavestno naj bi telo sprožilo to navidezno nezavedno reakcijo, da bi jo moški lahko opazil.

Najpomembnejše: zardevanje je pri ljudeh popolnoma pristno in avtonomno početje, ki se ga ne da ‘fejkati’.

 

Več pa v članku tukaj… 😉

MyNight