Ravnokar ste končali dolgo vezo. Še vedno se borite, da ga pozabite, najdete se v vsaki žalostni pesmi… on pa se mimo vas sprehodi z novo punco. Neprijetna situacije, se strinjate? No, nikakor ne naredite naslednjega, če ne želite delovati obupano..

 

 

 

 

Ne skačite v objem prvemu fantu, ki je v vaši bližini samo zato, da ga naredite ljubosumnega. Moški so čudni in prva misel zagotovo ne bo ta, da ste ga preboleli. Prav tako pa s tem dejanjem ne boste dosegli, da vas bo hotel nazaj, temveč ravno nasprotno.

 

 

 

Zlato pravilo: ne pošiljajte sms-ov, ne ogledujte si njegove nove pridobitve, čeprav ste v primerjavi z njo (po vašem mnenju) prava lepotica. Izogibajte se kakršnega koli stika in če se slučajno zgodi, da ostane sam, ker se njegova izbranka mudi na toaleti, nikakor ne pristopajte k njem. Vse kar boste s tem storili je to, da boste neprijetno situacijo le še poslabšali.

 

 

Opazili ste ju, da sta se začela poljubljati. Seveda ni prijetno. Najhujša stvar, ki jo lahko naredite v tem trenutku je, da odvihrate stran. S tem pokažete, da ste vznemirjeni in prizadeti.

Zelo pomemben nasvet – nikakor si ne dovolite, da bi zaradi žalosti pregloboko pogledali v kozarec, še posebej ne v pričo njiju! Naslednji dan boste glavna tema vašega bivšega dragega, ko bo s svojo novo izbranko pil jutranjo kavo, vse kar boste vi imeli od tega pa je strašanski glavobol..