MyNight Logo

Kaj narediti, da vas varnostniki na vhodu v klub ne bodo zavrnili?

13 · 4 · 17

Nekaj napotkov, ki bi se jih morali vsi držati, če želite, da vas spustijo v klub.

Dolge vrste na vhodu za v klub vas lahko odvrnejo od vstopa, vendar tako lahko zamudite potencialno hud žur. Kako boste svoj vstop v klub pospešili?

 

‘Obleka naredi človeka’

Če ste namenjeni v trendovski, ‘fancy’ klub, bodite tudi primerno oblečeni. To pomeni, da se na vhodu ne pojavite v skaterskih hlačah, ki ste jih nosili v srednji šoli, umazanih supergah, v katerih čez vikend igrate nogomet in navadi ‘švic’ majčki. Tudi če ste od pasu navzgor oblečeni v šmekersko srajco, ne uničite izgleda s kakšnimi tekaškimi supergami, ali izgledom, kot je na spodnji sliki.

 

 

Prepričajte se, da se bodo teh dress codov držali tudi vaši prijatelji. Enako kot pri jabolkih, eno ‘gnilo’ …

Nikakor se pa ne vrivajte v vrsto! To varnostniki vedno opazijo in vas bodo dobili na piko. Potem lahko na vaš žur za tisti večer pozabite… Pa še ostali čakajoči v vrsti vam bodo namenili (najmanj) grd pogled.

 

Bodite fer

Varnostniki so ljudje, kot vsi ostali. Njihova služba je, da mora biti videti avtoritativen in nedostopen. Ko do njega pristopite, se vedite spoštljivo. Sedaj ste v njegovi Hiši, in on je dejanska vstopnica vanjo. Nikakor ne pristopajte v stilu ‘stari, ti si tukaj zaradi mene…‘ in podobno. Ker ni. Lepo vprašajte, kako približno dolgo se čaka na vstop oz. na koliko časa spuščajo. Če mu je do kramljanja, potem komunicirajte. Ko greste enkrat skozi vrata, mu lahko rečete ‘vam prinesem ven kaj za spit ko pridem po prijateljico / na cigareto, mogoče kakšen sok’? Tudi, če bo rekel, da ‘ne hvala’, bo to sprejel kot lepo gesto in se vas bo zapomnil. Vaš naslednji vstop bo veliko lažji.

 

Punce, punce, punce

Ste že kdaj opazili, da klubi promovirajo ‘vstop za dekleta do polnoči brezplačen’? To je zato, ker so hudi žuri tam, kjer so (hude) bejbe.

Če je ‘sausage fest’, ni tapravi žur, razen v gay barih… Ženskam, razen če so v preveč vinjenem stanju, se ne bo nikoli zgodilo, da bi jih na vratih zavrnili. Predvsem tukaj apeliramo na moške; pomešajte se v skupino deklet tako, da v vrsti z njimi klepetate in da bo izpadlo, kot, da ste del njihove ekipe, ali pa, kot bi to morali že vedeti, ven povabite še nekaj prijateljic. Primite eno pod roko, da bosta videti kot par in voila, vstop v klub bo easy peasy, lemon squeezy.

 

Če ste v družbi samih fantov in vas je toliko, da bi lahko izzvali Olimpijo na derbi, potem se med seboj razdelite na manjše skupine. Varnostniki ne marajo spuščati notri po 10 tipov hkrati. Ne samo, da so problematični, ko se preveč napijejo, v ritmih klubske glasbe, luči in lepih deklet postanejo pravi ‘predatorji’, kar pa ženskam nikakor ni všeč.

 

‘A ti veš kdo sem jaz…? ‘

Nihče ne mara takih kvazi frajerjev. Če ste na VIP listi, potem pojdite na VIP vhod, kjer je ponavadi manjša gneča. Če niste, potem v miru počakajte, kot vsi ostali. Nikakor pa ne pristopajte do varnostnikov z nekaj pijače pod kapo in forami kot so ‘jaz poznam šefa, sem sin tega-in-tega, ‘mam tok d’nara da kup’m vse skp’… To vam zagotovo ne bo pomagalo, še več, če se vas bodo na vratih zapomnili, vas še nekajkrat ne bodo spustili mimo. In ne pozabite, nikakor si ne želite, da bi tisti medved, ki je spretno zamaskiran v varnostnika na vratih, izgubil živce. Četudi vam vaša vinjena glava pravi ‘eh, jaz ga ‘mam, jaz ga ‘loh, ne more mi n’č ‘…  To ne bo mogoče, niti v sanjah.

Sorodna vsebina

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss so na njihovem zadnjem koncertu razkrili osupljivo novico: "Človeška različica skupine je zaključena, nadaljevali bomo virtualno." Člani skupine Kiss, Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer in Tommy Thayer - so pripravili odštekan nastop na Madison Square...

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

"My House" je njena prva nova pesem, odkar je lani izdala album Renaissance, ki ga je Beyoncé označila kot prvi del v tridelni seriji.     Singl je so-produkcijsko skupaj z Beyoncé pomagal ustvariti The-Dream. To je bilo pomembno leto za Beyoncé, saj je...

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

Za glamurjem filmskega platna se skrivajo nekateri od vaših najbolj priljubljenih igralcev s skritimi talenti, ki vas lahko presenetijo. Od rocka, r&b-ja do popa in alternativnih zvokov spoznajte presenetljiva dvojna življenja igralcev, ki brez težav usklajujejo...

Prihajajoči dogodki