Drage obiskovalke našega portala; naslednji članek je mišljen zgolj v pozitivnem smislu, nismo zlobni, želimo zgolj pomagati! 🙂 

 

Veliko žensk se sooča s problemi, da ne morejo ugotoviti kaj točno je tisto, kar moške odvrača.

Velikokrat se to zgodi med tem, ko se ženska namenoma trudi biti bolj privlačna in vabljiva, ne zaveda pa se, da je to dvorezni meč in nekatero početje moške odvračajo.

 

Želimo vam, da bodo vaša razmerja srečnejša in dolgotrajna.

 

Zato si poglejmo nekaj stvari, ki moške zmotijo:

 

 

 

 1. ‘Najedanje’

Prosimo, tega ne počnite. Moški imajo odpor do ženskega ‘najedanja’ že od malih nog. Sploh, če so odraščali s sestrami. Pomislite, kolikokrat ste v svoji adolescenci iz moških ust slišali ‘a daj mami no, ne najedaj…’  Če se zalotite, da greste po poti najedanja, se ugriznite v jezik in se zadržite. Moškega skoraj nič ne odvrne bolj kot to.

 

 

 1. Pomanjkanje osebne higiene

Ok, pač se danes niste stuširali, pozabili ste na deodorant ali pa pozabili umiti zobe… Le komu je to mar, enkrat ga že ne zmoti… ? Njemu. Zmoti ga. Tako je, vaš moški ima presenetljivo visoka (no, vsaj višja) pričakovanja, kot si mislite.

Moški se bo na daleč ognil družbi žensk s slabo aromo ali slabim zadahom. Kot imajo ženske preference do moških, imajo oni velike preference po čisti koži, negovanih laseh, in obožujejo dišeče žensko telo, ki je nedavno bilo pod prho.

 

 1. Flirtanje

Ste vešči v flirtanju? Če imate radi vajino vezo, lahko svoj dar za flirtanje uporabljate samo na svojemu moškemu (če vas to še ni minilo). Moški so posesivna bitja in si ne želijo deliti svoje izvoljenke. Zato tudi nedolžna stvar kot je flirtanje odpade.

 

 1. Bla bla bla

Moški žal nimajo tako velike potrebe po pogovoru kot ženske. Saj veste, kakšen je bil stereotip pravega moškega v sredini prejšnjega stoletja? »Strong, silent type«, kot Gary Cooper naprimer. Seveda so moški odlični poslušalci, vendar te vloge ne želijo igrati cel dan. Če boste preveč govorili, bo vaš moški mislil, da ste egoistični, posesivni, želite imeti konstantno potrditev, da ste vi in vaše življenje zanimivi… verjemite, da njegova pozornost in zanimanje nista dobrini z neomejenimi viri.

 

 1. Slab sloves, ki vas spremlja

Ste moške menjali kakor nogavice? Moški spoštujejo močno, stanovitno osebnost in dober sloves. Če bo pa izvedel, da ne zdržite dolgo sami, in tudi v vezi ne, pač pa, da se vaši partnerji tako-rekoč podajajo vrata, bo tudi on kmalu zakorakal ven, na prostost. Imejte v mislih, da so dolgotrajne in uspešne zveze mogoče samo, če je prisotno vzajemno spoštovanje in zaupanje. Nihče noče voziti ‘vaškega kolesa’. 😉

 

 

 

 1. Slabe navade

Morda bi morali naslov te točke poimenovati kar ‘Kajenje’? Moškim so dekleta, ki kadijo, ponavadi … hmm… recimo, da ‘neprijetna’. Naj vas scena iz Prvinskega nagona s Sharon Stone ne zavede. Četudi morda komu zgleda kajenje ‘kul’, moške zelo moti slab zadah, porumeneli zobje ter temne dlesni. Da o škodi za vaše zdravje ne govorimo. Vas to še vedno ne prepriča, da nehate kaditi? Ok, KAJENJE POVZROČA MOZOLJE! Ha! No, ko imamo spet vašo polno pozornost, preidimo na naslednjo točko…

 

 

 1. Posesivnost

Dekleta, niste ga kupile, zadele na loteriji ali ga rodili. Moškega si ne morete lastiti. Bolj, ko boste konstantno preverjali, kje je in kaj počne, slabše bo in bolj vam bo ‘bežal’.

 

 

 1. Ljubkovalna imena

Vaš moški je človek in ne nekakšen hrček, da ga boste konstantno ljubkovali in klicali po ‘luškanih’ imenih. Še posebej ne v javnosti! Ko pa so njegovi prijatelji zraven, pa naj vam to niti na misel ne pride. Enako velja za konstantne ‘daj mi lupčka dragi...’ situacije, ko sta v družbi. Bruh.

 

 

 1. Zlobna osebnost

‘Zrcalce, zrcalce na steni povej…’ Ne biti ‘bit*hy ice queen’. Moški se zelo radi družijo s prijetnimi ženskami, ki so pozitivno naravnane in prijazne. Če boste za vsako, ki gre mimo rekli ‘o lej to kravo debelo, kako se zbaše v obleko‘, ali pa ‘ja, mama te ni naučila počistiti za sabo, sem videla, kakšno stanovanje ima…‘ . Boste kaj kmalu zopet samski. 😉

 

 

 1. ‘Mala očkova punčka’

Večini moškim se ne zdi ‘ljubko’, če sesljate in govorite kot ‘mala luškana punčkica’, čeprav vi morda mislite, da ste blazno ‘cute’. Ne. To je vašemu moškemu zelo nadležno, da o ljudeh v vajini okolici sploh ne govorimo. Res je, da je človek toliko star, kot se počuti, a vendar vas lepo prosimo, počutite se vsaj 18 let, ne glede na to koliko ste stari.

 

 1. ‘Za Grand Finale pa še tema … ‘BIVŠI TIPI’.

Moških ne zanimajo vaši bivši tipi, niti kako jim je ime, kaj počnejo, kako so vas peljali na ’tisti top dopust po stari cesti z bemflom na obalo, pa še na njegovem čolnu sta bila, …’  .  Sploh pa nikoli in nikdar z vašim moškim ne razpravljajte o tem, kje se on nahaja na vaši lestvici ‘Lestvica tipov 2005 – 2017 v kategoriji Postelnje Aktivnosti‘. To pa ne samo, da moške zmoti, žaljivo je. 😉

 

Da ne boste rekli, da smo pristranski, bomo v prihodnjem članku pisali o stvareh, ki ženske moti na moških (in teh ni malo) 😉

 

MyNight