Ahhh, ja, končno je tu pomlad ter z njo sončno in toplejše vreme. Čas je, da vsi pokažemo tisto, kar smo čez zimo skrivali. Dekleta svoje brhke obline, moški pa trenirane bicepse.

Kaj pa tetovaže?

Le-te so vedno bolj popularne. Minili so časi standardnih ‘JNA’ tattoojev – sedaj so tukaj celi ‘rokavi’, ki so prave umetnine (če seveda imate nadarjenega tetovažarja).

 

 

 

Prihod pomladi je pri ljubiteljih tetovaž še kako dobrodošla stvar, saj je to hkrati čas tudi za kratke rokave, ki so skrajšali muke skrivanja tetovaž pod puloverji in srajcami… Čas je, da vaše tetovaže vidi širni svet in da zasijejo v vsej svoji veličini!

 

Kaj pa dekleta v klubih menijo o tetovažah?

 

Če bi jih o tem vprašali nekaj let nazaj, bi bili odgovori malo drugačni… sedaj pa so se obrnili vam v prid, ljubitelji tetovaž !

Dekleta rada vidijo tetovirane roke in popularne ‘rokave’. Večina jih pove, da njihovo pozornost v klubih prej pritege lepo grajen fant, ki ni nujno lepotec, ampak se krasi s tetovažami, kot pa njegov ‘pretty boy’ tekmec.

 

 

 

 

Kar pa marsikatero dekle ne ve, da imajo taki tetovirani tipi kaprico, da neradi govorijo o svojih tetovažah. Zato vas prosimo, da jim prizanesete z vprašanji ‘ali je bolelo?’, ‘kaj pa tista pomeni? Pa ta, kakšen pomen ima?…’ Raje uživajte v pogledu na njih in poizkusite spoznati moškega, ki je za temi tetovažami.