MyNight Logo

Kaj menijo dekleta o ‘tetoviranih tipih’ v klubih?

07 · 4 · 17

 

 

Ahhh, ja, končno je tu pomlad ter z njo sončno in toplejše vreme. Čas je, da vsi pokažemo tisto, kar smo čez zimo skrivali. Dekleta svoje brhke obline, moški pa trenirane bicepse.

Kaj pa tetovaže?

Le-te so vedno bolj popularne. Minili so časi standardnih ‘JNA’ tattoojev – sedaj so tukaj celi ‘rokavi’, ki so prave umetnine (če seveda imate nadarjenega tetovažarja).

 

 

 

Prihod pomladi je pri ljubiteljih tetovaž še kako dobrodošla stvar, saj je to hkrati čas tudi za kratke rokave, ki so skrajšali muke skrivanja tetovaž pod puloverji in srajcami… Čas je, da vaše tetovaže vidi širni svet in da zasijejo v vsej svoji veličini!

 

Kaj pa dekleta v klubih menijo o tetovažah?

 

Če bi jih o tem vprašali nekaj let nazaj, bi bili odgovori malo drugačni… sedaj pa so se obrnili vam v prid, ljubitelji tetovaž !

Dekleta rada vidijo tetovirane roke in popularne ‘rokave’. Večina jih pove, da njihovo pozornost v klubih prej pritege lepo grajen fant, ki ni nujno lepotec, ampak se krasi s tetovažami, kot pa njegov ‘pretty boy’ tekmec.

 

 

 

 

Kar pa marsikatero dekle ne ve, da imajo taki tetovirani tipi kaprico, da neradi govorijo o svojih tetovažah. Zato vas prosimo, da jim prizanesete z vprašanji ‘ali je bolelo?’, ‘kaj pa tista pomeni? Pa ta, kakšen pomen ima?…’ Raje uživajte v pogledu na njih in poizkusite spoznati moškega, ki je za temi tetovažami.

 

Sorodna vsebina

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

Za glamurjem filmskega platna se skrivajo nekateri od vaših najbolj priljubljenih igralcev s skritimi talenti, ki vas lahko presenetijo. Od rocka, r&b-ja do popa in alternativnih zvokov spoznajte presenetljiva dvojna življenja igralcev, ki brez težav usklajujejo...

Shakira zaradi davčne goljufije sklenila dogovor

Shakira zaradi davčne goljufije sklenila dogovor

Shakira je s španskimi tožilci že prvi dan sodnega postopka sklenila dogovor. Dogovor pomeni, da se bo kolumbijska pop zvezdnica izognila zaporu. Tožilci so zahtevali osem let in dva meseca zaporne kazni, poleg denarne kazni - vendar bo prejela odloženo triletno kazen...

Prihajajoči dogodki