MyNight Logo

Justin Bieber nastopil na predporočni zabavi sina najbogatejšega Indijca

09 · 7 · 24
Photo: Joseph Okpako // Getty Images

Justin Bieber je zadnji v nizu mednarodnih zvezdnikov, ki so nastopili za sina najbogatejšega Indijca in njegovo bodočo ženo med praznovanjem njune prihajajoče poroke.

Na prvi predporočni zabavi para je nastopila Rihanna, na drugi – križarjenju po Sredozemlju – pa so nastopili Backstreet Boys, pevka Katy Perry in italijanski tenorist Andrea Bocelli. Predporočno slavje traja sicer že več mesecev.

Vsi zdaj pričakujejo novice o tem, kdo bo nastopil na sami poroki ta konec tedna. Govorice, ki krožijo po internetu, kažejo, da bi to lahko bila Adele, a družina ostaja skrivnostna.

Na poroki najmlajšega sina Mukesha Ambanija, indijskega mogotca, katerega premoženje ocenjujejo na 115 milijard dolarjev, zares ne varčujejo s stroški in se bo verjetno v zgodovino zapisala kot ena najbolj ekstravagantnih indijskih porok. Zasenči celo poroko njegove hčerke, na kateri je nastopila Beyoncé.

Dosedanji stroški poroke niso popolnoma znani. Govori pa se, da je Rihanna za svoj nastop prejela 7 milijonov dolarjev, ​​medtem ko naj bi Justina Bieber za nastop prejel kar 10 milijonov dolarjev.

Sorodna vsebina

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

Joe Alwyn je prvič javno spregovoril o koncu svoje dolgoletne zveze s Taylor Swift. V intervjuju za Sunday Times je Alwyn rekel, da razume, da so ljudje radovedni o njegovem življenju, vendar upa, da "lahko vsak sočustvuje in razume težave, ki pridejo s koncem...

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Zvezdnica Billie Eilish je v BBC-jevem podkastu "Miss me?" spregovorila o tam, kako jo je "ghostal" stari prijatelj in o osamljenosti, ki jo prinese slava. "Bil je nekdo, ki sem ga poznala leta in sva po telefonu delala načrt, da se dobiva - to je moj naslov, bodi tam...

Coldplay v boju za planet

Coldplay v boju za planet

Skupina Coldplay je sporočila, da je njihov ogljični odtis po dveh letih turnej za 59 % nižji od tistega, ki so ga ustvarili na prejšnji turneji. V boju za ekološko bolj prijazno umetnost so vzpostavili nekatere kreativne rešitve, kot so kinetična plesišča, ki...

Prihajajoči dogodki