MyNight Logo

Joe Alwyn o razhodu s Taylor Swift

17 · 6 · 24
Taylor Swift

Joe Alwyn je prvič javno spregovoril o koncu svoje dolgoletne zveze s Taylor Swift.

V intervjuju za Sunday Times je Alwyn rekel, da razume, da so ljudje radovedni o njegovem življenju, vendar upa, da “lahko vsak sočustvuje in razume težave, ki pridejo s koncem dolgega, ljubečega, popolnoma predanega razmerja, ki je trajalo več kot šest let in pol.”

“To je težka stvar za premagati,” je dodal.

Taylor Swift in Joe Alwyn sta bila v romantičnem odnosu od leta 2016, razšla pa sta se aprila 2023. Swiftova se od septembra dobiva s Travisom Kelcem. Aprila je megazvezdnica izdala album The Tortured Poets Department, ki bi naj vključeval nekaj pesmi, ki bi se naj nanašale na njeno razmerje z Alwynom.

Malo več kot leto dni po njunem razhodu je Alwyn dejal, da je končno našel mir. “Počutim se srečen, ker sem res v odličnem obdobju svojega življenja, tako poklicno in osebno,” je še dejal v intervjuju.

Sorodna vsebina

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Billie Eilish iskreno o “ghostanju” in prijateljstvih

Zvezdnica Billie Eilish je v BBC-jevem podkastu "Miss me?" spregovorila o tam, kako jo je "ghostal" stari prijatelj in o osamljenosti, ki jo prinese slava. "Bil je nekdo, ki sem ga poznala leta in sva po telefonu delala načrt, da se dobiva - to je moj naslov, bodi tam...

Coldplay v boju za planet

Coldplay v boju za planet

Skupina Coldplay je sporočila, da je njihov ogljični odtis po dveh letih turnej za 59 % nižji od tistega, ki so ga ustvarili na prejšnji turneji. V boju za ekološko bolj prijazno umetnost so vzpostavili nekatere kreativne rešitve, kot so kinetična plesišča, ki...

Prihajajoči dogodki