Pomlad je tu in ‘ptički se ženijo’… Čas je za zmenkarije.  Če ste se odločili, da vajin prvi večer zunaj preživita v diskoteki, bodite pozorni na naslednje stvari:

 

  1. GO-GO plesalke so ‘NO-GO‘ plesalke…

Če ste predstavnik moškega spola in vam pogled rad uide v smeri go-go plesalk, bi bilo pametno, da gresta na ‘dejt’ nekam, kjer teh mičnih in gibčnih skušnjav ne bo. Če boste v prisotnosti vaše simpatije buljili v plesalke, boste v njenih očeh videti zelo neresni in to jo bo zelo odvračalo. Enako velja tudi za ženske na predstavah tipa ‘Chippendales’ 😉

 

 

 

  1. ‘Kaj? Ne sliš’m te…’

‘Muska na ful’ je lahko velik problem v komunikaciji.  Če že ne gre drugače in vajin prvi zmenek ne bo na neki intimnejši lokaciji, temveč v glasnem, nabito polnem klubu, potem bodite potrpežljivi. Govorite glasno in preprosto. Ne ‘tuljite’ kot volk na ušesa vaše boljše polovice, naj raje govorijo plesni gibi, in zapeljivi pogledi. Vemo, da je težko voditi kvaliteten dialog v glasni atmosferi, zato se mu raje izognite. Pojdite raje malo ven na zrak, da izkoristite trenutek za pogovor.

 

 

  1. ‘Kdo je pa to? Od kje se pa poznata…?’

Klubi so kot pariške ulice – polni lepih ljudi. Če se želite prepričati, ali vaš spremljevalec/spremljevalka igra igrico ‘vrtenja’ tujcev, se veselo spogleduje, flirta in komunicira s celim svetom, potem je klub odlično testno okolje. Hitro boste ugotovili, ali je oseba na zmenku z vami, ali pač samo zunaj za ‘good time’. Prav tako pa morda srečate cel bataljon ljudi, s katerimi so bili že prej v… khm… bližnjih odnosih. Nikakor ne bodite preveč ljubosumni in ne začnite zasliševanja z vprašanji ‘od kje se pa poznata, a’ sta bila skupaj, kdo pa je to…?’. Biti popularen v klubu ni vedno dober znak, vi se boste tudi mirneje počutili, če boste na zmenku sami z osebo, ki vam je všeč, in ne s pol kluba njenih/njegov ‘kolegov in kolegic’.

 

MyNight