MyNight Logo

Glasbeni projekt Lufthaus, pod vodstvom Robbieja Williamsa, napoveduje svoj prvenec

15 · 11 · 23
Vir: https://www.armadamusic.com/artists/lufthaus

“To ni le zbirka pesmi. To je naše srce, naša duša in naša vizija tega, kaj elektronska glasba lahko predstavlja.”

Glasbeni projekt Robbieja Williamsa v žanru plesne glasbe, je napovedal prihajajoči prvenec z naslovom ‘Visions Volume 1’.

Lufthaus sestavljajo Williams, Flynn Francis in Tim Metcalfe.

 

Vir: https://www.instagram.com/lufthausmusic/

Vir: https://www.instagram.com/lufthausmusic/

 

Projekt se je začel med pandemijo in je bil navdihnjen tako z ljubeznijo tria do berlinske elektronske glasbene scene kot tudi s preživljanjem časa v nočnih klubih.

‘Visions Volume 1’ obsega deset skladb in ga opisujejo kot združevanje “utripa elektronike z umetnostjo in strukturo klasičnega pisanja pesmi.”

 

Vir: Shutterstock

Vir: Shutterstock

 

Williams je v izjavi delil svoje misli o albumu in projektu: “To ni le zbirka pesmi. To je naše srce, naša duša in naša vizija tega, kaj elektronska glasba lahko predstavlja. S Flynnom in Timom ob svoji strani smo se podali na glasbeno potovanje, ki ga želimo deliti z svetom.”

Lufthaus je izdal svoj najnovejši singel ‘Sunlight’.

 

 

Sledi nekaj prejšnjim izdajam, med katerimi je bila pesem ‘Sway’, ki je bila deljena anonimno lani, ter ‘Soul Seekers’, ki je izšla ob predstavitvi Williamsa kot člana projekta.

V izjavi o albumu je Metcalfe dejal: “Vsaka skladba na ‘Visions Volume 1’ pripoveduje zgodbo, spomin, čustvo.”

‘Visions Volume 1’ je izšel 6. oktobra prek založbe Armada Music.

Sorodna vsebina

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss: “Nastopila je nova doba”

Kiss so na njihovem zadnjem koncertu razkrili osupljivo novico: "Človeška različica skupine je zaključena, nadaljevali bomo virtualno." Člani skupine Kiss, Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer in Tommy Thayer - so pripravili odštekan nastop na Madison Square...

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

Beyoncé je izdala novo pesem: “My House”

"My House" je njena prva nova pesem, odkar je lani izdala album Renaissance, ki ga je Beyoncé označila kot prvi del v tridelni seriji.     Singl je so-produkcijsko skupaj z Beyoncé pomagal ustvariti The-Dream. To je bilo pomembno leto za Beyoncé, saj je...

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

10 igralcev za katere niste vedeli, da so glasbeniki

Za glamurjem filmskega platna se skrivajo nekateri od vaših najbolj priljubljenih igralcev s skritimi talenti, ki vas lahko presenetijo. Od rocka, r&b-ja do popa in alternativnih zvokov spoznajte presenetljiva dvojna življenja igralcev, ki brez težav usklajujejo...

Prihajajoči dogodki