EXIT AVANTURA = EXIT + SEA DANCE

 

Še malo in prične se EXIT Avantura, ki v paketu združuje dva edinstvena festivalska dogodka.

Oba sta bila nagrajena z večjimi priznanji glasbeno-festivalske stroke in same publike.

Festival se odvija na dveh fascinantnih lokacijah v dveh sosednjih državah, v Srbiji in Črni Gori.

 

 

Popeljal vas bo od trdnjave do ene izmed najlepših evropskih plaž, ki se nahaja v Budvi. Paket vključuje dve karti za oba festivala, ki se raztezata v 10 dni trajajoča festivala in se odvijata na dveh prizoriščih, ter ob enem nudita ogromno možnosti doživetij in ostalih atrakcij. Tako kot vsako leto, lahko tudi letos pričakujemo nastop nekaj največjih svetovno znanih glasbenih izvajalcev.

 

 

Avantura se prične v Novem Sadu na čarobni Petrovaradinski trdnjavi na kateri se odvija svetovno priznani festival EXIT, kjer se preko štirih dni in noči – od 6. do 9. julija 2017  – izmenja preko 500 izvajalcev. Festival EXIT je priznan kot eden izmed svetovnih festivalov z edinstveno atmosfero in vibe-om, katerega še dodatno dopolnjuje ena od največjih Evropskih trdnjav.

 

 

Po prvi zabavi, (ki se prične že v samem kampu) in namestitvi na ogromni peščeni plaži ob Donavi, se prične odkrivanje preko 30 unikatno raznolikih prizoriščih, do katerih se pride preko različnih rovov, mostov ter poti okoli čarobnega gradu, ki daje na momente občutek kot, da se nahajate v pravljici.

 

 

EXIT festival pride do zaključka na znani Dance Areni. Pot in avantura nadaljujeta naprej na jug do obale sosednje Črne Gore. Sea Dance festival (13 – 15 julij 2017) se nahaja na jadranski obali, katero je znana turistična revija Lonely Planet proglasila za najlepšo plažo Evrope leta 2015.

 

 

Obala se razprostira v dolžino nekaj kilometrov blizu mesta Budve, danes enega od največjih turističnih centrov v regiji.
Na podelitvi Evropskega festivala 2014 je bila podeljena nagrada Sea Dance Festivalu za zmagovalca v kategoriji najboljšega Evropskega festivala do 40.000 udeležencev. Tase je s tem pridružil EXIT festivalu, ki je nagrado prav tako prejel leta 2013 in je od takrat naprej vsako leto v ožjem finalnem izboru med vsemi ostalimi evropskimi festivali.

 

 

 

MyNight