MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Zlate Tifanije 2024: Priložnost za sodelovanje

13. februarja @ 23:59

Zlate Tifanije 2024: Priložnost za sodelovanje

📣 Akademija Tiffany vabi k sodelovanju posameznice_ke pri produkciji promocijskega videa za Zlate tifanije 2024 in sicer s pripravo scenarija za promocijski video.

Poslani scenariji se morajo držati naslednjih smernic:

📍 scenarij naj bo razdelan in pripravljen za snemanje videa maksimalne dolžine 2 min;

📍 inspiracija za pripravo scenarija naj bodo kategorije (LGBT+ osebnost leta, Naj DJ, Zlata taška, Naj kelnarca, Tračarica leta, Škandal leta, Prodor leta, Umetniški dosežek, Ambasadorka leta, Drama Queen, Vplivnica leta, Fleur de Tiffany, Naj žur/družabni/glasbeni dogodek);

📍 scenarij naj bo komičen;

📍 promovirati mora eno od kategorij;

📍 vsebovati mora ime in priimek avtorice_ja/avtoric_jev in kontaktno telefonsko številko.

Za navdih so vam lahko videii v naši produkciji iz preteklih let, ki so dostopni na YouTube kanalu Kluba Tiffany (https://www.youtube.com/@KlubTiffany/videos) in na FB strani Kluba Tiffany (https://www.facebook.com/klubtiffany/videos).

Prijavitelji_ce se sami odločite za katero kategorijo oddajate scenarij. Od avtorice_ja zmagovalnega scenarija se pričakuje navzočnost pri produkciji/snemanju, ki bo predvidoma konec februarja.

Posameznica_ik lahko na poziv odda enega ali več scenarijev in ga/jih posreduje na elektronski naslov kulturnicenterq@gmail.com, z zadevo “Scenarij ZT2024”, do vključno 13. februarja 2024.

Akademija Tiffany bo med prispelimi scenariji izbrala najboljšega in zmagovalko_ca objavila do 20. februarja 2024.

Avtor_ica izbranega scenarija bo nagrajen_a z 10 vstopnicami za petkove zabave v Klubu Tiffany in 10 brezplačnimi pijačami. Nagrado lahko porabi sam_a ali pa jo deli s prijatelji_cami.

_____________

Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.
_____________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.

Podrobnosti

Datum:
13. februarja
Čas:
23:59 - 01:59

Prizorišče

Klub Tiffany
Klub Tiffany
Ljubljana, 1000 Slovenia