MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

WHITE STAIN 15th anniversary

23. septembra, 2023 @ 19:00

WHITE STAIN 15th anniversary

15 let mineva od takrat, ko smo se še kot mulci odločli naredit punkrock band. Takrat se nam ni niti približno sanjalo, da bo naša zgodba trajala tako dolgo. Začeli smo, tako kot vsi, skromno in z majhnimi željami. Najprej smo razmišljali o prvem placu za vaje, potem prvem komadu, prvem špilu, prvem obisku studija, prvem CD-ju… No, vseh teh se je v teh letih nabralo precej. Izdali smo 2 albuma, 2 EP-ja, odigrali na stotine (smo jih že davno nehali šteti) koncertov in si nabrali še vsaj stokrat toliko noro dobrih doživetij. Slabih pa je bilo tako malo, da smo jih že zdavnaj pozabili.

Ob naši 15-letnici je prav, da naredimo nekaj posebnega. Zato vse sopotnice in sopotnike na dosedanji White Stain poti vabimo 23. septembra na eno od naših “domačih” lokacij, v Orto Bar, na prav poseben žur. Obljubljamo glasbeno doživetje, zaznamovano z naborom komadov iz našega železnega repertoarja, pa tudi nekaj songov, ki jih po navadi na naših koncertih ne boste ujeli. Po koncertu seveda sledi dolgo druženje in nazdravljanje častitljivi obletnici!

Na koncertu nam bodo družbo delali Trophy Jump iz Zagreba! Fantje kot bend delujejo od leta 2014, njihovo muziko pa bi najbolje opisali kot prepletanje indieja in punk rocka. Na koncertih doma in po Evropi se predstavljajo s svojim najnovejšim polnometražnim albumom Feels, ki nosi letnico 2022.

https://trophyjump.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/trophyjump

V kratkem pa najavimo še tretji band, ki nam bo delal družbo.

Se vidimo!
Vaši Maks, Jure in Gregor

Več o bandu:
whitestain.bandcamp.com
https://m.youtube.com/@WhiteStainSI

Podrobnosti

Datum:
23. septembra, 2023
Čas:
19:00 - 21:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/758101612794513/

Prizorišče

Orto Bar
Orto Bar
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 232 16 74