MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Vratolom WARM UP

18. maja @ 20:00

Vratolom WARM UP

Vratolom je festival, ki se bo odvil na idilicni lokaciji letnega kina ob Skalskem jezeru, 12. in 13. julija s programom ala “mesanona zaru”, kjer bi moral vsak ljubitelj Black, Death in Thrash metala, ter Grindcore, Crust, D- beat, Punk ujet ritem enega izmed bandov!
Več info o festivalu:

Vratolom bo letos obelezil 10 obletnico in hkrati zadnjo in s tem namenom dodatna promocija v obliki warm up dogodka na katerem bodo nastopili MARJETICE IN DEAD CORCORAS!

DEAD CORCORAS:

Grinding crust iz Novega mesta. Dead Corcoras so začeli leta 1999. Istega leta so imeli svoj prvi koncert, ki je bil v disko klubu Železniki, a so bili izgnani in so odšli v legendarno gozdarsko kočo Petek 13. Takrat je bilo veliko koncertov, večinoma s slovenskimi znanimi skupinami, kot sta Dickless tracy in Aktivna propaganda. Skupina se je razšla leta 2004. Po 11 letih so se ponovno zbrali. Skupina je doživela nekaj menjav članov, a je leto 2015 začela z najnovejšo in najmočnejšo zasedbo. Tudi glasba je vmes doživela nekaj sprememb, vendar je ostala zvesta istemu žanru, vendar veliko bolj okrnjena.

https://deadcorcoras.bandcamp.com/album/svet-je-v-kurcu

MARJETICE:

Marjetice so Death Thrash band, ki se tude spušča v druge smeri ekstreme muzike, kot so Prog, Black in Alternative metal. Band izhaja iz Prekmurja in v kratkem planiramo izdaje prvega epja. Znani smo tude po naših energičnih nastopih.

https://youtube.com/@carnemarjetice

Se vidimo, 18.5. na Metelkovi v Jalli!!

Podrobnosti

Datum:
18. maja
Čas:
20:00 - 22:00

Prizorišče

Jalla Jalla
Jalla Jalla
Ljubljana, 1000 Slovenia