MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

VOW x K4

11. marca, 2023 @ 21:00 - 12. marca, 2023 @ 05:00

VOW x K4

Voice of Wetrinsky prihaja v podzemlje Ljubljane, čas je da zadoni v kultni štirki in kapelci Zorice!

Na tej točki lahko rečemo, da bo tradiciji zadoščeno. Večerni plamen dogodka bo prižgala sveta trojica, ki je zaznamovala obe ediciji Festivala VOW – Dacho, Tunja in Levanael. Pred dobrim letom so fantje izdal svoj četrti album HAOS za katerega upamo trditi, da je njihov najboljši do sedaj. Njihova na novo ustanovljena založba КАФАНА je v letu dvojk nanizala več uspešnih izdaj od drugega dolgometražnega albuma zasedbe .travnik do opojnega EP-ja izpod prstov Tsujigiri-ja. Koncert skupne Matter, v Zorici ob 21.00.

Dogajanje nadaljujemo v štirki, kjer bojsi rolajo house. Dacho, stalni član večerov Definitivno, je house že od nekdaj. Njegov izbor zaznamujejo čikaški sound design in klasične houserske himne. Marc Mare dela house po Mariboru, zadnje čase pa očitno tudi u Lublan. Selekcija pesmi v katerih se najde je poljudna in opojna, rad pa poseže tudi po tršem arzenalu, ki se na momente že spogleduje s technom. Še največji houser je najmlajši izmed ekipe; Polner. Je moderni klasicist, ki neumorno producira, v zadnjem času pa postaja pravi zbiratelj gramofonskih plošč. Njegovim DJ obzorjem ni videti konca, ne glede na to kaj pričakujete, bo njegov set sigurno poln presenečenj.
Na drugi strani najdemo ekipo trših kickov in večjih hitrosti, ki je v štirki že doživela svoj debi. fluff s svojo ekipo gdbbc hara po sosednjem Dunaju. Najdete ga tudi na lineup-ih Pratersaune ob boku zvezd kot sta Mall Grab in DJ Seinfeld. Poleg njega bosta nastopili predstavnici nežnejšega spola iz ekipe Lekker, z nič kaj nežnimi ritmi. Glorex je rezidentka dunajske zasedbe Vodka&Flowers. Njen repertopar je poln razgibanih ter nepričakovanih brejkov in bangerjov, ki jih navdihujejo raperski vokali. Njena glasbena sopotnica Pholia pa je zvezda štajerske himne imenovane Drava v produkciji dvojca RotorMotor. V svojih setih se poigrava s tršim in bolj konstantnim technom, kot tudi elementi phonka, ki v 4/4 glasbi prihajajo v trend.

LINE UP

Zorica
// Matter
https://fb.me/matter.dtl/

K4 – BAZEN
// Polner
// Dacho
// Marc Mare

K4 – BAR
// fluff
// Glorex
// Pholia

PREDPRODAJA VSTOPNIC:
https://olaii.com/event/2618/vow-x-k4

Na voljo na zgornji povezavi in vseh prodajnih mestih Trafika 3DVA ali bencinskih servisih OMV.

_______________________________

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
FB: www.facebook.com/klubk4
IG: klub_k4
STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+
VSTOPNINA / ENTRANCE FEE: TBA
INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

Podrobnosti

Začetek:
11. marca, 2023 @ 21:00
Konec:
12. marca, 2023 @ 05:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/549445753812341/

Prizorišče

Zorica
Zorica
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
051 343 860