MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Vokalni cocktail BeJazzy

22. maja, 2018 @ 20:00

Vokalni cocktail BeJazzy

Vokalni cocktail z vokalno skupino BeJazzy

Vokalni cocktail skupine BeJazzy vas bo s pravo mešanico svežine soprana, mehkobe alta, igrivosti tenorja in žametnosti basa popeljal v svet džeza, svinga in prelepih domačih in tujih zimzelenih melodij.

Vokalna skupina BeJazzy je družba pevcev, ki se z zanosom predajajo džezovskemu petju brez instrumentalne spremljave. Izvajajo svojevrsten, pester program, ki ga bogatijo z obujanjem domačih in tujih, nekaterih že pozabljenih popularnih pesmi iz sveta zabavne glasbe in džez standardov. Najbolj jih vznemirjajo swing ritmi in jazz harmonije, radi pa posežejo tudi po drugih ritmiv in zvrsteh. S plesnimi gosti bo tako vokalni cocktail za trenutek zabrbotal tudi v ritmu tanga.

Vlasta Veselko in Joël Silva, oba kot plesalca sodelujeta v projektu Tango Pop pod okriljem društva Tanguera, bosta s plesom pričarala strast, igrivost in predanost dveh teles v objemu petja vokalne skupine BeJazzy.

Vlasta kot profesionalna plesalka in koreografinja sodobnega plesa dela kot plesalka in učiteljica tanga. Joël prihaja iz Portugalske, v iskanju znanja in izkušenj ga je pot pripeljala tudi v Ljubljano.

Pridite in se prepustite vokalnemu cocktailu, s katerim vam bo postregla vokalna skupina BeJazzy.

Opera bar pa vam lahko ob tem ponudi akcijske cene pijač, da bo poslusanje se bolj prijetno!😊

Podrobnosti

Datum:
22. maja, 2018
Čas:
20:00 - 22:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/2109423855953527/

Prizorišče

Opera BAR Ljubljana
Opera BAR Ljubljana
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
070 607 940