MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

Veronika Nikolovska Duo / Pop

20. maja @ 20:00

Veronika Nikolovska Duo / Pop

Originalna glasba s sanjivimi melodijami, v pop-funk stilu, prežeta s čustvi, introslpekcijo in neskončno kreativnostjo.

Hej, Prulčkovi ljubitelji iskrenih zgodb in melodij! V naše prijetne kote prinašamo svežino z Veroniko Nikolovsko Duo, kjer se srečata talentirana Veronika Nikolovska in večstranski Gašper Lovrec. Skozi zadnja tri leta sta ustvarila šest singlov in tkala bogate zgodbe za svoj prvenec, izklesan iz mozaika čustev in življenjskih rim.

Veronika in Gašper vam bodo predstavila svet, v katerem se prepletajo iskrene izpovedi, sanjave melodije in žanrska raznolikost – od popa s pridihom funka do čistih akustičnih tonov, kjer kraljuje samo kitara in vokal. Njihova glasba je potovanje skozi doživetja, občutke in refleksije, izražene v angleščini in slovenščini, ki odsevajo globoko povezanost z umetnostjo in svetom.

Pridružite se nam v Prulčku za večer, ki bo razkril, kako Veronika Nikolovska Duo z glasbo raziskuje in definira svojo pot, obarvano s čustvi, introspekcijo in neskončno ustvarjalnostjo. Ne zamudite novega poglavja v knjigi Prulčkovih glasbenih doživetij.

Zasedba:
-Veronika Nikolovska – vokal
-Gašper Lovrec – kitara

Podrobnosti

Datum:
20. maja
Čas:
20:00 - 21:00

Prizorišče

Prulček
Prulček
Ljubljana, 1000 Slovenia