MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

USTANOVA • SVETI PILING

31. marca @ 23:00

USTANOVA • SVETI PILING

K͎v͎i͎r͎o͎v͎k͎e͎_͎c͎i͎,͎ ͎b͎i͎s͎e͎k͎s͎u͎a͎l͎k͎e͎,͎ ͎l͎e͎z͎b͎i͎j͎k͎e͎ ͎i͎n͎ ͎o͎s͎t͎a͎l͎e͎ ͎d͎i͎s͎i͎d͎e͎n͎t͎n͎e͎ ͎l͎e͎g͎e͎n͎d͎e͎,͎ ͎p͎o͎z͎o͎r͎!͎

./)/). ((.
( . .) (. . )
( づ🏳️‍🌈⊂ )

Prvo nedeljo po prvi spomladanski polni luni masovna kvir agenda v široki kongregaciji praznuje vstajenje od vseh spon spola in spolnih usmerjenosti. Zavračamo rimokatoliško razlago sveta, normalizacijo in binarizem ter si jemljemo nazaj vstajenjsko nedeljo in razvratno praznujemo raznolikost in nepokorščino. Velika noč je KVIR.

☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦

V metelkovskih kvir katedralah Sv. Tiffanie in Sv. Monoklee bo potekal 𝐨𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐚 z gostjami iz cerkve KUNT, ogledale si boste lahko modernizirano krsto v obliki 𝖇𝖎𝖋𝖊𝖏𝖆, pod katerim bo ležala sama brezmadežna Devica Marija, za oltarjem bodo neposlušno pridigale članice Ustanove z iz mrtvih vstalo 𝐄𝐬𝐭𝐞𝐫𝐨. Premierno se vam bo v obliki vrtinca prikazala 𝕵𝖆𝖘𝖒𝖎𝖓𝖆 𝕿𝖔𝖗𝖓𝖆𝖉𝖔. Na vratih boste ob nakupu posvečenih nogavic dobile še nalepkice, ki vam bodo spet prišle prav, ko se bo iz množice oglasila pametna glava, ki bo nasprotovala splavu. Thank G*d For Abortion!

V imenu Ustanove, predrznih sestrà in Sv. Pilinga, amen (tako naj bo).

☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦☦

PRIŽNICA + SPOVEDNICA:
‡ bife Device Marije
‡ Drag Show

༒ Estera
༒ Anásta
༒ Msn gf
༒ Đakka
༒ Warrego Valles
༒ Miñjas
༒ Jasmina Tornado

PUŠCA NA VRATIH HOČE:
8E > 00.00 > 10E

dizajn: Vita Eva

Pri vstopu v svet Svetega pilinga z Ustanovo obstajajo določena pravila:
Velja striktna ničta toleranca do seksizma, homo-/bi-fobije, transfobije, rasizma in ksenofobije! Consent/privolitev je obvezna pri vseh interakcijah med prisotnimi, če doživiš kakršnokoli nadlegovanje ali nasilje, prosimo, kontaktiraj awareness team ali osebje na šanku. Vse osebe, ki niste del kvir skupnosti, še posebej cis moške opozarjamo, da je to prostor, namenjen FLINTA* osebam in da se temu primerno vedete.
*FLINTA = female, lesbian, intersex, nonbinary, trans, agender

Podrobnosti

Datum:
31. marca
Čas:
23:00 - 00:00

Prizorišče

Klub Monokel
Klub Monokel
Ljubljana, 1000 Slovenia