MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Umor v Grandu (Murder mystery- večerja z umorom)

16. februarja @ 20:00

Umor v Grandu (Murder mystery- večerja z umorom)

Če iščete najbolj zabavno večerjo v mestu ta hip, je Murder mystery večerja, ki postreže tudi z umorom in zabavno detektivsko preiskavo, točno to kar iščete!

Murder mystery večerjav stilu ameriške mafije (Al Capone) je primerna za vse: družine, pare, manjše in večje skupine za manjše do srednje velike skupine, teambuildinge. Vlogo osumljencev prevzame šest udeležencev večerje, reševanje začinimo z uporabo fotografskih dokazov, fizičnih dokazov, ter časopisnih izrezkov, v katerih udeleženci iščejo namige za razrešitev zločina.
Scenarij “Umor v Grandu” se dogaja v dvajsetih letih prejšnjega stoletja, v času ameriške prohibicije, v gangsterskih krogih v Chicagu. Sedem mesecev po grozni tragediji »Masaker na Valentinovo« je Al Scapone, snovalec masakra, nenadoma tudi sam žrtev umora! Ali vam bo uspelo razrešiti Umor v Grandu in ugotoviti, kdo ga je naročil?

Super večer z umorom je zabaven tematski večer, na katerem boste poleg naših dveh igralcev sodelovali tudi vi – nekateri kot osumljenci, ostali pa kot raziskovalci!

Detektivi, dobrodošli pri zabavnem odkrivanju morilcev in izginulih predmetov! Zabavno za umret!

Trajanje: dogodek traja približno 3ure in pol
Cena večerje in izvedbe: 64 €/osebo
Vstopnice lahko kupite tukaj https://www.spasteater.si/predstave/umor-v-grandu-murder-mystery-vecerja

Podrobnosti

Datum:
16. februarja
Čas:
20:00 - 22:00

Prizorišče

Gostišče Loka
Gostišče Loka
Dolenjska, 8000 Slovenia
Telefon:
(07) 332 11 08