MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

TOLSTOYS + Astrid- @ Kino Šiška

19. septembra, 2023 @ 20:00

TOLSTOYS + Astrid- @ Kino Šiška

EN_ https://www.kinosiska.si/en/dogodek/tolstoys/

Koncert @ Komuna

V Šiško prihaja par MENTovskih povratnikov – vzhajajoča mednarodna dream pop naveza Tolstoys in neskončno ustvarjalna domača umetnica Astrid-! Oboji nam bodo predstavili povsem nov material z letošnjih izdaj.

ZA FENE: Chromatics, Lola Marsh, Portishead …

Tolstoys je berlinska skupina s slovaškimi in novozelandskimi koreninami. Od zmage na slovaškem tekmovanju za prvenec leta 2017 so odigrali več kot 150 koncertov, vključno s festivali Eurosonic Noorderslag, BUSH, MENT Ljubljana in velikimi lokalnimi festivali (Pohoda, Grape, Colours of Ostrava). Nastopali so na Slovaškem, Češkem in v Nemčiji ter ogrevali za Toma Odella, Lolo Marsh in Easy Life. Po izdaji drugega albuma Mirror Me so se pojavili tudi na največjem reklamnem panoju na trgu Times Square v New Yorku. To poletje predstavljajo svoj novi album No Limit To Love, ki združuje vzneseni trip-hop z organsko psihedelijo. Naj vas njihov barvit nastop, poln gruvi magije, popelje na potovanje.

🎵 https://youtu.be/ltPNjlIC1N8

Klasično izobraženo slovensko glasbenico in režiserko Astrid- odlikuje predvsem brezmejna ustvarjalnost. Umetnost ji je v krvi, kot rada pravi, in jo je vodila v najrazličnejše nepričakovane smeri. Tekmovala je na evrovizijskem izboru EMA, redno nastopa in koproducira kabaret in glasbene predstave v znani ljubljanski šov restavraciji, ter režira videospote. Bolj pomembno, skupaj z rednim sodelavcem Tomažem Zupančičem iz MRFY ustvarja očarljive elektro pop skladbe s trip hop vplivi, zapete v slovenščini, angleščini ali hrvaščini. Po debitantskem nastopu kot kvartet na letošnjem festivalu MENT bodo Astrid- svojo bogato zvočno kuliso prinesli v Šiško, skupaj s povsem novo EP izdajo Triptich.

🎵 https://youtu.be/00JXGw5FXnc

👉VSTOPNICE ŽE V PRODAJI PREK SPLETA IN PRODAJNE MREŽE EVENTIM: https://www.eventim.si/si/vstopnice/tolstoys-astrid-ljubljana-kino-siska-614683/event.html
▪ Predprodaja: 8 €
▪ Prodaja: 10 €
▪ S popustom (d/š/u): 6,40 €

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi. Platforma Liveurope je sofinancirana s strani programa Evropske unije Ustvarjalna.

Organizacija: Kino Šiška
______________________________________
🗞 PRIJAVI SE NA KŠ NEWSLETTER:
https://bit.ly/3In9saP

Podrobnosti

Datum:
19. septembra, 2023
Čas:
20:00 - 22:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/1098974758173548/

Prizorišče

Kino Šiška
Kino Šiška
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 500 30 00