MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

The House Laboratory presents: Show me how you burlesque

11. junija @ 20:00

The House Laboratory presents: Show me how you burlesque

Petje? Ples? Igra? – Yes honey, she’s got it all! Pripravite se na edinstveno show izkušnjo pod okriljem The House Laboratory-ja in si dovolite v enournem spektaklu doživeti vse kar ste si kadarkoli predstavljali ko ste pomislili na kabaret, perje, pahljače in še in še.

Zategnite korzete in obujte svoje najvišje petke ter se nam pridružite v torek, 11. 6. 2024, ob 20. uri v Klubu Tiffany.

Popolna fabuloza in ekstravaganca vas čakata, se vidimo!

Vabljene_i!
————————
Priporočene rezervacije: rezervacije@kulturnicenterq.org

Vstopnina / Entrance fee: 8 €
————————
Dogodek je del projekta Mladi in prihodnost LGBT+ skupnosti, ki se izvaja v okviru programa Erasmus+, sofinanciranega s strani Evropske unije.
————————
Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.
————————
ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.

Podrobnosti

Datum:
11. junija
Čas:
20:00 - 21:00

Prizorišče

Klub Tiffany
Klub Tiffany
Ljubljana, 1000 Slovenia