MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

Teo Wise (DE – spaghetti RnR) + Bam!Box Orchestra (IT – garage punk)

11. julija @ 20:00

Teo Wise (DE - spaghetti RnR) + Bam!Box Orchestra (IT - garage punk)

V naše kraje prvič prihaja italijanski “špageti RNR” glasbenik Teo Wise v spremstvu garage punk zasedbe Bam!Box Orchestra. Prisluhnili boste lahko glasbeniku, ki pravi, da ne mara omejitev žanrskih kategorij, kar se izraža na njegovi filozofiji in kreativnosti. Lets go! Spaghetti RNR Pozitiva. 🍝

Teo Wise je italijanski glasbenik , ki preprosto ne more mirovati. Njegova glasba je edinstvena mešanica preteklosti in prihodnosti. Njegova energična in radostna dela delujejo kot topel svetlobni snop, ki ogreje srce in vzbudi občutek nostalgije, kot bi se znova potopili v brezskrbnost otroštva.

Wise ne mara omejitev žanrskih kategorij. Njegova glasba je odprta za vse vplive in ustvarja edinstven zvok, ki ga sam poimenuje “Špageti RNR”. Njegovo ustvarjalno filozofijo odlikuje svobodomiselnost in spontanost. Kot pravi sam: “Ni pomembno, kaj ste se naučili. Vzemite lepilo in poljubne stvari, jih združite in ustvarite nekaj povsem novega!”

Njihovi živi nastopi so polni energije, humorja in nalezljivega veselja, ki navdušijo občinstvo vseh generacij.

Če iščete svežo, inovativno in srčno glasbo, ki bo prebudila vašega notranjega otroka, je Teo Wise pravi glasbenik za vas. Njegova dela so polna pozitivne energije in optimističnega pogleda na svet, ki vas bodo zagotovo navdušila.

https://teowise.bandcamp.com/

Lets go! Spaghetti RNR Pozitiva.

Bam!Box Orchestra

Prej je bil Bam!Box “one man” bend v stilu garažnega rocka iz Neaplja v Italiji. To je bila surova in energična inkarnacija projekta, ki je poudarjala DIY (do-it-yourself) pristop k ustvarjanju glasbe.

Sedaj pa je Bam!Box Orchestra trio, kar ga po njegovih lastnih besedah preobrazi v pravi orkester. S prehodom na format tria so pridobili večjo glasbeno globino in kompleksnost. Dodatna člana omogočata uporabo širšega spektra instrumentov in ustvarjanje bogatejših aranžmajev. Kljub temu pa trio ohranja energijo in surovost, ki sta bili značilni za garažno rock obdobje.

https://bamboxorchestra.bandcamp.com/album/double-middle-finger

🎟️ Vstopnina / donacije

Podrobnosti

Datum:
11. julija
Čas:
20:00 - 21:00

Prizorišče

Jalla Jalla
Jalla Jalla
Ljubljana, 1000 Slovenia