MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Syndrome of Unplugged Vol. 3: the soil of the 90s

5. aprila @ 20:30

Syndrome of Unplugged Vol. 3: the soil of the 90s

Drame in grospodje! ????

5. aprila leta 94′ je svet izgubil veliko glasbeno legendo, ki je zaznamovala takratno alternativno glasbo in ji dala novo preobleko. Zadnji koncert glasbenika in njegove skupine je bil na seriji unplugged koncertov na MTV-ju.
Ker pri nas ne radi gledamo nazaj in jamramo o “dobrih cajtih muzike” za vas predstavljamo novo edicijo akustičnih koncertov, Syndrome of Unplugged vol.3. Tokrat ga imenujemo 90’s soil, ker bodo na zemljo CMK-ja v čast alternativi “dobrih cajtov” predstavljali svoj avtorski material trije novi neodvisni izvajalci, ki črpajo inspiracijo iz grunge undergrounda 90. let in mu dajejo nov, svež pridih ter lastno izvirnost in s tem ohranjajo “dobre cajte” še naprej.

Pripeljali smo Gašperja Letonjo, Sick Breed in Mattio Visintina.

———————————————————

????Gašper Letonja:
je vsestranski glasbenik in producent, ki je domač na različni področjih. Je član post metal zasedbe The Canyon Observer in AV kolektiva Marta Fakuch, človek, ki stoji za projektom eksperimentalno-hrupne elektronike Warlord Chipmonk, in avtor filmske glasbe. Prejšnje leto je izdal solo album ‘Ivy’, na katerem v svojem glasbenem izrazu prepleta elemente post metala, avant folka in seattlske dediščine 90. let.

????Bandcamp: https://warlordchipmonk.bandcamp.com/album/ivy

????SickBreed:
post punk/grunge band (trenutno akustičen duo) iz Ljubljane, s svežo unplugged izvedbo razkriva svojo mehko plat in izvirnost. Z minimalnimi elementi ustvarjajo poln zvok, združujejo punk energijo, psihedelično nežnost in funky bass linije. SickBreedova glasba odraža svetovne in politične teme, privablja ljubitelje različnih glasbenih žanrov, kot so rock, shoegaze, emo, punk in grunge.

????Youtube music: https://music.youtube.com/channel/UCSdXfvnYcMI7ON4cKXgcjCA?si=Zr88f5R-g9vJzbh3

????Mattia Visintin:
kantavtor iz zamejske Gorice, navdušen nad glasbo vseh zvrsti najbolj pa se najde v glasbi iz obdobja 90. let. Z njegovim močnim glasom in s principom manj je več se loteva avtorske glasbe katero ima namen posneti in kmalu izdati prvenec.

????YouTube: https://youtube.com/@MattiaVisintin?si=C3A1sy7JXsfFmD50

—————————————————————–

???? VSTOPNINA:
– mladi do 30. leta: 5 €
– mladi od 31. leta: 8 €

*Dogodek omogočajo Center mladih Koper, Mestna občina Koper ter Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper.*

Podrobnosti

Datum:
5. aprila
Čas:
20:30 - 22:30

Prizorišče

Center mladih Koper
Center mladih Koper
Obala, 6000 Slovenia
Telefon:
+386 (0)51 393 670