MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Stand-up večer pr’Pišek: PERICA IN ROBI ŠOV

21. septembra, 2023 @ 20:00

Stand-up večer pr’Pišek: PERICA IN ROBI ŠOV

Po uspešni predstavi z naslovom Zbogom korona, mi gremo na dopust! Perica in Robi pripravljata nekaj novega. Njuna druga skupna stand-up predstava bo imela veliko glasbenih vložkov, za humor in salve smeha pa se nam ob njunih imenih sploh ni treba bati.

Perica Jerković je stari znanec slovenskega občinstva. Navduševal je v večerih, ko so z njim na odru stali stari mački slovenske in balkanske komedije. Avtor in soavtor mnogih komičnih uspešnic (Rojen v Jugi, Homo Selfiens: Zgodovina selfi butla, Brade, Slovenec in pol, Profesor Kuzman mlajši, Zbogom korona …) letos obeležuje častitljivih 20 let ukvarjanja s standup komedijo.

Robert Petan bo sicer prvič na našem odru in če še niste imeli priložnosti ujeti njegovega koncerta ali zgoraj omenjene komedije, vam toplo priporočamo, da se oglasite v Pišek baru. “Muskonter si po duši, po srcu in popoldne”, pravi. Ena od njegovih kantavtorskih skladb gre nekako v smislu ”znajdemo se v vsem, v komadih in v skladbah, solze brišemo in na pogrebih in na svatbah, špilamo za vse, za črne in za blonde, čiribiribele in diridiridonde. Robert je na odru je že od svojega dvanajstega leta, igral je tako z simfoničnimi orkestri kot punk v jedrskih zakloniščih, od festivalskih do cerkvenih in tudi zidarskih odrov, nekaj let je bil član bolj in manj znanih pop zasedb in ustvarjal glasbo za druge glasbenike in pevke.

Vabljeni na zadnji stand-up večer v letošnjem poletju pr’Pišek, ki bo v četrtek, 21.9.2023 ob 20.uri.

Vstopnice lahko kupite v Pišek baru ali na Eventim prodajnih mestih.
Cena vstopnice v predprodaji: 12 EUR
Cena na dan dogodka: 15 EUR

*V primeru slabega vremena, dogodek odpade.

Podrobnosti

Datum:
21. septembra, 2023
Čas:
20:00 - 22:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/2944831365654088/

Prizorišče

Pišek bar
Lopata 17d
Celje, 3000 Slovenia
Telefon:
031 280 418