MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Stand-up večer-a, prvi del

16. marca, 2023 @ 20:00

Stand-up večer-a, prvi del

V kavarnici te itak radi vidimo. Še bolj pa si nam všeč, ko se smejiš 🤗.

In fajn bi blo, da imaš za povedat kako novo foro na nedeljskem kosilu. Pa še trebušne mišice malo potreniraš, brez da moraš biti v prijemu fitnes mašine. In končno lahko pokažeš zobke, da vidimo zakaj je blo vredno met Invisalign gor zadnje pol leta.

Smejalna večera bosta na sporedu 16.3. in 20.4., oba z začetkom ob 20:00.

Na prvem se nam pridružijo Perica Jerković (končno, po ene 5ih letih♥️), Rok Škrlep (novinec pri nas) in David Gorinšek (lani vrhunsko).

Cena vstopnice je 15 € na dogodek, ali 28 € za oba. Preračunano dobiš enega komika za 5 € oz. 4,66667 € v drugem primeru. Davek vključen. Kupčija in pol.

Pa še nekaj za tiste, ki se vam še ne da klikati dalje:

Perica Jerković:
Perica Jerković je eden najizkušenejših stand-up komikov pri nas. Od leta 2003 je zabeležil okrog 2000 nastopov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, pa tudi v Grčiji in Angliji.

Gostoval je na vseh večjih festivalih stand-up komedije v tem delu Evrope (Festival Panč Ljubljana, Festival Panč Zagreb, Lent Maribor, Standupfest Beograd, Instant ExYu in Opuč Podgorica). Izvedel je vrsto delavnic stand-up komedije (Ljubljana, Koper, Velenje, Zagreb) in posnel avtobiografski dokumentarni film Leto, ki prikazuje leto dni v življenju stand-up komika.
Največjo prepoznavnost je dosegel s celovečerno stand-up komedijo Rojen v Jugi, svoj drugi solo šov je poimenoval Homo Selfiens: Zgodovina selfi butla. Na televizijo je uvrstil tudi krajši comedy special s starševsko tematiko, Stendap predstavlja: Perica Jerković.
Nastopil je na roastih Vida Valiča in Lada Bizovičarja, kmalu pa se je na žaru znašel tudi sam. Z Urošem Kuzmanom je soustvaril predstavo Profesor Kuzman mlajši ter kasneje nastopil tudi na njegovem roastu. Z Gašperjem Bergantom in Boštjanom Gorencem – Pižamo je smeh izvabljal v šovu Brade, z Alešem Novakom pa to trenutno počne v komediji Slovenec in pol in Robertom Petanom v komediji Zbogom korona, mi gremo na dopust!

Rok Škrlep:
Rok Šrklep je en hecen model iz Kranja. Je bolj zasanjan kot njegova sošolka Sanja in bolj izgubljen kot letalo v Maleziji. V prostem času – takrat, ko ne išče izgubljenih predmetov ali nagaja sosedu Guštiju – se ukvarja z improvizacijo in novinarstvom. To je fant, ki ima več prijateljev kot pa dlak na obrazu in več piva v grlu, kot vode v kolenu.

David Gorinšek:
V tretji osebi:
David Gorinšek je na pol štajerc, na pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pir. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v bobipalčkah in švercanju beloruskih potnih listov.

V prvi osebi:
Sem David Gorinšek. Pravijo mi da sem na pol Štajerc, pol pa vampir, ki rad pije kri, še raje pa pir. Ne poslušam glih glasbe, raje si privoščim punk-rock, uživam v bobipalčkah in švercanju beloruskih potnih listov.

Podrobnosti

Datum:
16. marca, 2023
Čas:
20:00 - 21:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/727176389126073/

Prizorišče

Kavarna Bodi
Kavarna Bodi
Štajerska, 2250 Slovenia