MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Stand up: Valič, Škrlep, Bohinc in Peška

15. februarja @ 20:00

Stand up: Valič, Škrlep, Bohinc in Peška

Fantje bodo snemal svoje stendApe in pred tem jih morajo zglancat, da bo njihov best of res sehr schön.

Nastopajo: Vid Valič, Rok Škrlep, Rok Bohinc in Boštjan Meglič Peška.

Vid Valič. Poznamo vsi. Oddaja Slovenija ima talent, serija Vse punce mojga brata pa eden od začetnikov stendapa v Sloveniji. S svojimi “avtorskimi komedijami” razprodaja dvorane zadnjih ne-vemo-točno-koliko let.

Rok Škrlep. Tudi poznamo. Verjetno ste kdaj našli njegov izgubljeni telefon / denarnico / ključe / hlače. Drugače pa eden od voditeljev oddaje Male sive celice trenutno pa nastopa s predstavo Recept za srečo (spoiler alert; odgovor so droge).

Rok Bohinc. Vemo. Zgleda podobno kot Stare. Oddaja Ovežilna fronta (skeč Matura bo!!!), mladinski roman Smrdljivc (kwa?!?) pa impro (ne liga … no tud liga). Nima svoje stendap predstave, ker ni vedel, da jo mora pripraviti.

Boštjan Meglič Peška. Kdo? Če je Meglič je verjetno iz Tržiča. Blizu. Gospod je svoje otroštvo preživel v planinski koči Pod Storžičem, tko da – Vom! Je eno leto pred penzijo, na radiu Gorenc ima že dvajset let svojo oddajo, na TVju pa Poštar Peška in tekmovalec v Masterchef Slovenija.

Vstopnice v predprodaji 12€ na Olaii; na dan dogodka 16€. Število sedišč je močno omejeno.

Dogodek organizira KUD KIKS.

P.S.: Če bi radi prišli na snemanje Stendap predstavlja lahko to storite med 1. in 3. marcem, ko bo snemanje v Španskih borcih. Karte so do 1. 2., na voljo po predprodajni ceni na Valičevi spletni strani.

Podrobnosti

Datum:
15. februarja
Čas:
20:00 - 22:00

Prizorišče

TrainStation SubArt
Kolodvorska cesta 8
Gorenjska, 4000 Slovenia