MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

STAND UP – BUČAN, KUZMAN, GORINŠEK

28. septembra, 2023 @ 20:00

STAND UP - BUČAN, KUZMAN, GORINŠEK

V četrtek, 28. septembra, bomo na Braniborjevi terasi spet pokali od smeha. Tokrat nas bodo nasmejali Klemen Bučan, Uroš Kuzman in David Gorinšek.

Klemen Bučan je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Skoraj 10 let dela na radiu, že tretje leto vodi jutranji program – KUL JUTRO na Radiu Ekspres.
Svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov.
Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom “Survivor – Na robu preživetja”, gledali pa smo ga tudi v športno-zabavni oddaji “Dan za trening” na Kanalu A.
V Stand up svetu je prisoten že 15 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti.

Uroš Kuzman je matematik in komik. Na stand up odrih je prisoten od leta 2010, prvič pa je resneje opozoril nase, ko je na žaru popekel Jana Plestenjaka in Boruta Pahorja. Jeseni 2018 je premiero doživela njegova avtorska monokomedijo Profesor Kuzman mlajši, trenutno pa skupaj z Alešom Novakom nastopa v predstavi Mali otroci, veliki problemi. Soustvaril je tudi komedijo Slovenec in pol.

David Gorinšek je kariero začel hkrati na stand up odrih in pred radijskimi mikrofoni. Trenutno dela na Radiu City, kjer moderira in vas skuša spraviti v smeh v dopoldanskih urah. Kljub temu pa mu je glavni “gušt” nastopati zvečer na odru, pred živim občinstvom in slišati vaš glasen smeh. Če želite slišati komika mlade generacije, ki je lačen uspehov – je David pravi naslov. Njegov moto je: “Dokler ne letijo glaži po tleh, nisem zadovoljen”. Zelo verjetno je največji trenutek v njegovi karieri doslej vodenje prireditve Bob leta aprila 2023. Je idejni vodja Stand up Avtmigecov, festivala Smejalnice in organizator mnogih komičnih dogodkov na širšem območju Štajerske in še kje. Hkrati je tudi eden od producentov Stand up Lenta na festivalu Lent.

Vstopnina: 10 eur (na dan dogodka 12 eur)

Pričetek predprodaje vstopnic 14. septembra 2023 v vseh lokalih podjetja Branibor d.o.o. (Branibor pub, Kavarna Julija Šentjur, Kea Šentjur, Caffe Monaco Žalec, Terra Caffe Vojnik, Nova Izba Šempeter).

Podrobnosti

Datum:
28. septembra, 2023
Čas:
20:00 - 22:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/859151982217073/

Prizorišče

Branibor Club-Pub
Stanetova ulica 29
Celje, 3000 Slovenia
Telefon:
031 732 373