MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

SLAVIC NIGHT (KUKU$)

18. junija, 2022 @ 19:00

SLAVIC NIGHT (KUKU$)

VELEJ PRESENTS : SLAVIC NIGHT

KUKU$ (Hrvaška)
MihaMih & Diinzo (Ljubljana)
Tadi Tada & Gimi Pro (Velenje)

DJ podpora:
Brrrski
Shao
Bor$aleano

Glede na to, da v Gala hali že nekaj časa ni bilo gostov hip hop/trap scene iz sosednjega regiona bivše Juge, se nam v kratkem v začetku poletja obeta pravi (t)raperski žur.

Minilo je malo več kot 4 leta odkar je pri nas gostovala skupina, ki danes šteje za eno od najbolj dominantnih in obenem tudi prvih trap skupin na prostorih nekdanje skupne države. To je skupina, ki je v tem času izdala 2 albuma, en mixtape in se povezala z enim od najmočnejših kolektivov na balkanu, srbskim Bassivity ter osvojila ogromno nagrad, izdala ogromno odmevnih singlov in v tem času postavila nove mejnike v trap sceni na Balkanu. V soboto, 18. junija na letnem vrtu Gala Hale boste lahko priča njihovem več kot enournem koncertu v živo. Govorimo seveda o legendarni skupini iz Hrvaške, natančneje iz Zagreba, trio adio : HILJSON MANDELA, GOCA R.I.P. in producent MIKI ISO, publiki bolj znani pod skupnim imenom KUKU$.

Za njih bosta oder ogrevala ter lokalne barve zastopala dva dvojca, in sicer obetavna fanta iz Ljubljane, ki sta del skupine Atlas Erotika in kolektiva Guapo Gang – MihaMih in Diinzo ter velenjska rap ikona, ki je s svojim brezkompromisnim stilom gradil in soustvarjal velenjski hip hop kot ga poznamo danes – TADI TADA v spremstvu njegovega fresh kompanjona GIMI PRO.

Zagotovite si svoje vstopnice za epic slovansko noč v stilu boom bap slavic trap vibe-a, latino balkan danchalla in afroswing ritma, preden jih zmanjka!

Music policy: hip hop/trap

Vstopnina:
10 € earlybird (Gala Hala na prireditvah & Big Nose shop)
12 € predprodaja (prodajna mesta mojekarte, Gala Hala na prireditvah & Big Nose shop)
15 € na dan koncerta

ONLINE VSTOPNICE :
https://www.mojekarte.si/si/slavic-night-kuku-mihamih-diinzo-tadi-tada-gimi-pro/vstopnice-1152887.html

V primeru slabega vremena se prireditev prestavi v dvorano!

Podrobnosti

Datum:
18. junija, 2022
Čas:
19:00 - 20:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/427446582550834/

Prizorišče

Gala Hala
Gala hala
Ljubljana, Metelkova 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 431 70 63