MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Rudi Bučar

10. julija @ 20:30

Rudi Bučar

🎶Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino, bo, skupaj s svojim triom, 10. Julija nastopil na dvorišču gradu Khislstein v Kranju.

🎸Vsestranski glasbenik, ki je leta 2012 uspešno končal študij jazz petja in aranžiranja na Akademiji za glasbo v Trstu. Je izjemen folk glasbenik z brezhibno glasbeno interpretacijo in mojster istrske poetike. V slovenski Istri ga imajo že za svojega trubadurja; lahko rečemo, da je postal sodobna primorska legenda.

Koncert je del Glasbenih večerov pod grajsko lipo. Celoten program si oglejte na 📲 https://www.visitkranj.com/izbrani-dogodki/glasbeni-veceri-pod-grajsko-lipo

🎫Vstopnice so na voljo preko spleta 📲 https://bit.ly/446xand, vseh Eventim prodajnih mestih, Petrol servisih in v Kranjskih hiši (Glavni trg 2).
Na dogodku upoštevamo načela Zelene sheme slovenskega turizma. Vse obiskovalce prireditve spodbujamo, da na dogodek pridejo na trajnostni način (peš, s kolesom, javnim prevozom ali si delijo prevoz).

📸Vsi obiskovalci z udeležbo na prireditvi soglašajo, da lahko organizator fotografije obiskovalcev (kot del publike) z javne prireditve objavi na medijskih portalih oz. uporabi v komercialne ali druge poslovne namene organizatorja.

Podrobnosti

Datum:
10. julija
Čas:
20:30 - 21:30

Prizorišče

Visit Kranj
Visit Kranj
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 238 04 50