MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Roza Škis – večer taroka in družabnih iger

7. marca @ 18:00

Roza Škis – večer taroka in družabnih iger

Vabimo te, da se nam pridružiš na večeru taroka in družabnih iger, vsak prvi četrtek v mesecu. Marca vržemo karte in se igramo v četrtek, 7. 2. 2024, ob 18. uri.

Igre ki bodo na voljo so Risk, Descend, Postani partizan, klasične namizne igre, Tarok, Cards Against Humanity in druge, prineseš pa lahko tudi svojo igro!

Zaradi lažje organizacije in izvedbe te prosimo, da se prej prijaviš preko našega FB profila ali maila kulturnicenterq@gmail.com (dovolj je le ime/vzdevek).

Vabljeni_e!
_____________

Oblikovanje: Urša Čuk (Rastrlab)
_____________

Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.
_____________

ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.

Podrobnosti

Datum:
7. marca
Čas:
18:00 - 20:00

Prizorišče

Klub Tiffany
Klub Tiffany
Ljubljana, 1000 Slovenia