MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

RotorMotor, Marc Mare, Polner @Xtime, Ptuj

21. januarja, 2023 @ 22:00

RotorMotor, Marc Mare, Polner @Xtime, Ptuj

Potujoči cirkus prihaja na Ptuj. Rezidenčna ekipa zdaj že bivšega mariborskega Kluba Wetrinsky v soboto, 21. januarja, prevzema krmilo v klubu Xtime.

RotorMotor je dvoglava zver, ki deluje na visokih obratih. Lansko leto sta po ponarodelem hitiču Moje Milo, številnih izdajah na evropskih italo založbah, nastopih na Škisovi tržnici, festivalih Butik ter Velvet, razprodanih Nikola dogodkih v klubu K4 in debitantskem koncertu v Kinu Šiška, s singlom Drava nakazala v katero smer bosta zaplula v tekočem letu. Za začetek po Dravi do Ptuja, za naprej bomo še videli.

https://youtu.be/JMktZeuK3Cw (Butik Set)
https://youtu.be/r21IddzplFQ (Drava)
https://youtu.be/6-K7V5Btd4Q (Moje milo)

Marc Mare je eden tistih, na katerega plečih stoji mariborska klubska scena. Z elektronskimi dogodki v Klubu Wetrinsky in Rooster Lentu je Maribor prebudil iz globokega sna. Ob tem pa je pridno pili svoj glasbeni okus in selekcijo, ki išče rdečo nit med house-om, electrom in techno-m.

Polner je kronani vladar prej omenjenega Rooster Lenta. Njegovim DJ obzorjem ni videti konca, ne glede na to kaj pričakujete, bo njegov set sigurno poln presenečenj. Kot producenta ga odlikuje vrhunski zvok in delovna etika, zato naj vas ne preseneti, če Shazam ne najde predvajane pesmi – verjetno gre za Polner unreleased gem.

Predprodaja vstopnic:
https://olaii.com/event/2471/rotormotor-marc-mare-polner-xtime-ptuj

Starostna omejitev: 18+

Se vidimo na plesišču!

Podrobnosti

Datum:
21. januarja, 2023
Čas:
22:00 - 04:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/737435194560069/

Prizorišče

Xtime Klub
Osojnikova cesta 9
Štajerska, 2250 Slovenia