MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

ROCK VEČER: Retro Kult & Bluzon – Orto Bar

15. februarja @ 20:00

ROCK VEČER: Retro Kult & Bluzon - Orto Bar

???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????????! ????

Vstopnice: http://tinyurl.com/yn9run7j
predprodaja – 10,00 EUR
na dan dogodka – 15,00 EUR

________________________________________

Leta 2013 so ???????????????????? ???????????????? posneli album, ki je s svojo iskrenostjo in pristnostjo, ostal zapisan v srcih mnogih glasbenih duš pri nas in drugod po svetu. Po 10 letih od izdaje in 12 letih glasbenega popotovanja benda, se vračajo nazaj na odre, kjer bodo proslavili “Salvatio Analogum” – “analogno odrešitev”, še vedno pristno in iskreno kot nekoč. V glasbenem večeru vam bodo v originalni zasedbi postregli z brezčasnimi melodijami in ritmi skladb debitantskega albuma, s še nikoli slišanimi novimi skladbami in skladbami s še nikoli prej LIVE odigrane inštrumentalne plošče “Post Noir” (EP, 2019).
________________________________________

???????????????????????? črpa iz bogate zakladnice bluesa, pa tudi funka, rocka in jazza. To v tradiciji sorškopoljskih nabiralcev krompirja zapakira v lastno mešanico obeh delt Sore in doda občasen avtorski izlet v rčne vode sotočja/sozvočja. Na dnevnem meniju se tako najdejo sestavine iz zgodnjih let prejšnjega stoletja, kot tudi moderne izpovedi, od Roberta Johnsona do Johna Scofielda, postrežene na posteljici avtorskega trenutnega navdiha.

Podrobnosti

Datum:
15. februarja
Čas:
20:00 - 22:00

Prizorišče

Orto Bar
Orto Bar
Ljubljana, 1000 Slovenia
Telefon:
(01) 232 16 74