MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

Prismojeni profesorji bluesa / Rock

13. junija @ 20:00

Prismojeni profesorji bluesa / Rock

Štirje jezdeci bluesovske apokalipse vabijo na večer, ki ga ne boste pozabili (ali pa se ga sploh ne boste spomnili)!

Prismojeni profesorji bluesa, štirje jezdeci bluesovske apokalipse, prihajajo v Prulček, da nam pokažejo, kako se je žuralo v 70-ih!

Pozabite na učbenike in pravila! Ti profesorji so tukaj, da vas naučijo lekcijo o surovem, neizprosnem bluesu, ki se prepleta s funkom in R&B-jem. Pričakujte znoj, solze, zlomljena srca in morda celo kakšno polomljeno palico – to je blues, do konca!
Pričevanja o njihovih legendarnih koncertih govorijo o divjih nočeh, polnih energije, strasti in nebrzdanega žura. Govori se celo o koncertu v konzervi sardin, ampak to zgodbo naj raje pustimo za drugič…

Ne glede na to, ali ste ljubitelj bluesa ali pa samo iščete dober žur, vas Prismojeni profesorji bluesa vabijo, da se jim pridružite na tej nepozabni glasbeni avanturi, ki je ne boste pozabili (ali pa se ga sploh ne boste spomnili)!

Zasedba:
-Julijan Erič – električna kitara, vokal
-Zlatko Djogić – bobni, vokal
-Miha Ribarić – bas kitara, vokal
-Aleš Uhan – klaviature

——–
The Wacky Blues Professors, the four horsemen of the blues apocalypse, are coming to Prulček to show us how to party like it’s the 70s!

Forget textbooks and rules! These professors are here to teach you a lesson in raw, relentless blues, intertwined with funk and R&B. Expect sweat, tears, broken hearts, and maybe even a broken drumstick – that’s blues, all the way!

Stories of their legendary concerts speak of wild nights, full of energy, passion, and unbridled revelry. There’s even talk of a concert in a sardine can, but let’s save that story for another time…

Whether you’re a blues enthusiast or just looking for a good time, The Wacky Blues Professors invite you to join them on this unforgettable musical adventure that you won’t forget (or maybe you won’t even remember)!

Lineup:
-Julijan Erič – electric guitar, vocals
-Zlatko Djogić – drums, vocals
-Miha Ribarić – bass guitar, vocals
-Aleš Uhan – keyboards

Podrobnosti

Datum:
13. junija
Čas:
20:00 - 21:00

Prizorišče

Prulček
Prulček
Ljubljana, 1000 Slovenia