MyNight Logo
Nalagam Dogodki

« Vsi dogodki

  • Ogleduješ si dogodek v preteklosti.

predstava za otroke / Ifigenija Sfrčkljana

21. novembra @ 15:00

predstava za otroke / Ifigenija Sfrčkljana

Predstava Ifigenije Sfrčkljane je sestavljena iz baleta s kihanjem, hoje po vrvi z nepričakovanim zaključkom, glasbene točke z virtuoznim žongliranjem z mikrofoni. Aktivno vključevanje gledalcev pa naredi izvedbo prisrčno in živo. Predstava traja 35 minut, primerna je za otroke od 3. leta dalje.
Eva Škofič Maurer je diplomirana klovnesa in režiserka. Znanje in spretnosti je pridobila na Moskovski akademiji za cirkuško in estradno umetnost in na Sanktpeterburški akademiji za gledališče, glasbo in film. Že vrsto let v svojih predstavah razveseljuje otroke in odrasle. Med drugim je ustanoviteljica Rdečih noskov, s katerimi obiskuje otroke in odrasle v bolnišnicah po vsej Sloveniji.

Število sedežev je omejeno. Rezervirajte brezplačne vstopnice na spletni strani www.mkk.si, po telefonu 042013577 ali osebno, na otroškem oddelku Knjižnice Globus.

𝘋𝘰𝘨𝘰𝘥𝘦𝘬 𝘫𝘦 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘻𝘪𝘳𝘢𝘯 𝘷 𝘰𝘬𝘷𝘪𝘳𝘶 𝘛𝘦𝘥𝘯𝘢 𝘴𝘱𝘭𝘰š𝘯𝘪𝘩 𝘬𝘯𝘫𝘪ž𝘯𝘪𝘤, 𝘬𝘰 𝘱𝘳𝘢𝘻𝘯𝘶𝘫𝘦𝘮𝘰 𝘴𝘱𝘭𝘰š𝘯𝘦 𝘬𝘯𝘫𝘪ž𝘯𝘪𝘤𝘦 𝘱𝘰 𝘷𝘴𝘦𝘫 𝘚𝘭𝘰𝘷𝘦𝘯𝘪𝘫𝘪. 𝘝 𝘔𝘦𝘴𝘵𝘯𝘪 𝘬𝘯𝘫𝘪ž𝘯𝘪𝘤𝘪 𝘒𝘳𝘢𝘯𝘫 𝘣𝘰𝘮𝘰 𝘰𝘥 18. 𝘥𝘰 25. 𝘯𝘰𝘷𝘦𝘮𝘣𝘳𝘢 2023 𝘻 𝘥𝘰𝘨𝘰𝘥𝘬𝘪 𝘰𝘱𝘰𝘻𝘢𝘳𝘫𝘢𝘭𝘪 𝘯𝘢 𝘱𝘰𝘮𝘦𝘮𝘣𝘯𝘰𝘴𝘵 𝘥𝘰𝘴𝘵𝘰𝘱𝘢 𝘥𝘰 𝘻𝘯𝘢𝘯𝘫𝘢, 𝘬𝘪 𝘫𝘦 𝘬𝘭𝘫𝘶č𝘦𝘯 𝘻𝘢 𝘳𝘢𝘻𝘷𝘰𝘫 𝘱𝘰𝘴𝘢𝘮𝘦𝘻𝘯𝘪𝘬𝘢 𝘪𝘯 𝘥𝘳𝘶ž𝘣𝘦. 𝘓𝘦𝘵𝘰š𝘯𝘫𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮 𝘱𝘰𝘵𝘦𝘬𝘢 𝘱𝘰𝘥 𝘴𝘭𝘰𝘨𝘢𝘯𝘰𝘮 𝘒𝘯𝘫𝘪ž𝘯𝘪𝘤𝘢, 𝘬𝘭𝘫𝘶č 𝘥𝘰 š𝘪𝘳𝘰𝘬𝘪𝘩 𝘰𝘣𝘻𝘰𝘳𝘪𝘫.

#tedensplosnihknjiznic2023 #tedensplosnihknjiznic #mojaknjiznicapraznuje

Podrobnosti

Datum:
21. novembra
Čas:
15:00 - 17:00

Prizorišče

Visit Kranj
Visit Kranj
Gorenjska, 4000 Slovenia
Telefon:
(04) 238 04 50